Makamda değil, sokakta olacağım

Makamda değil, sokakta olacağım
CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, "Kimseyi ayırmayan, herkesin sesine kulak veren, ortak akılla herkesin menfaati için çözüm üreten bir yönetim inşa edeceğiz. 31 Mart akşamı Ataşehir’de tarih yazacağız" dedi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, 31 Mart akşamı İstanbul'u ve Ataşehir'i yeniden kazanacaklarını belirterek, "Başkan adaylığımın açıklanmasından sonra yeni bir yolculuğa başladık. Bu yolculuğumuzun sonunda zafere ulaşacağımızdan en küçük bir endişem yok. Bu yolculuğun sonunda kazanan Ataşehir olacak, Ataşehir'in gençleri,kadınları, çocukları, emekçileri kazananacak. Size söz veriyorum çok çalışağım, çok çalışacağım... Herkesten erken kalkacak, herkesten geç yatacağım. Hep birlikte çok çalışacak, hep birlikte başaracağız, Ataşehir'imizi ve İstanbul'umuzu yeniden kazanacağız" dedi..
"MAKAMDA DEĞİL, SOKAKTA OLACAĞIM" 
Milletvekilliği döneminde olduğu gibi bundan sonra da sürekli sokakta ve halkın arasında olmaya devam edeceğini belirten Onursal Adıgüzel, "Ataşehir, bu sokaklar, buradaki esnaf ve sokaktaki tüm arkadaşlarımız şahittir ki Onursal kardeşleri her zaman bir telefonun ucundadır. Elimden geldiğince, iyi günde kötü günde hep yanlarında olmaya çalıştım. Milletvekili iken olmaya çalıştım, şimdi artık Ataşehir Belediye Başkanı olduğumda da iyi günde kötü günde hep birlikrte olacağız. Şuna emin olun Onursal kardeşiniz halkın içinde olacak, makamda değil sokakta olacak" şeklinde konuştu. 
"HİÇBİR ARKADAŞIMIZ KAYBEDEBİLECEĞİMİZ BİR İSİM DEĞİLDİR"
"Benim bu saatten sonra bir önceliğim var... İstanbul Anadolu Yakası'ndaki diğer 13 ilçemizdeki arkadaşlarımız darılmasınlar... Türkiye'nin geriye kalan 972 ilçesi de darılmasın... Benim bundan sonra önceliğim Ataşehir ve Ataşehir'de yaşayan 400 bin insanımız. Hep birlikte güzel günler göreceğiz" diyem CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, yerine aday gösterildiği Battal İlgezdi'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Battal İlgezdi'den önemli bir miras, bir bayrak devraldıklarını belirten Adıgüzel, "Battal başkanımız Ataşehir'in kurucu belediye başkanı ve Ataşehir'e çok önemli hizmetleri var. Ben hem kendi adıma hem de Ataşehir halkı adına kendisine çoık teşekkür ediyorum. Biz bir olduktan ve birlikte mücadele ettikten sonra karşımızda hiçbir güç duramaz. Hiçbir arkadaşımız bizim kaybedebileceğimiz bir isim değildir. Biz birlikte olacağız ve milletin rızkına göz diken, milletin iradesini gasp eden, Anayasa'yı, hukuku, demokrasiyi yok sayan Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına karşı geçmişte nasıl mücadele ettiysek, yine mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
"ATAŞEHİR'DE CHP BAYRAĞI DALGALANMAYA DEVAM EDECEK"
Kurulduğu 2009 yılından bu güne Ataşehir'de Cumhuriyet Halk Partis'nin bayrağını dalgalandırdıklarını belirten Adıgüzel, 31 Mart seçimlerinde de hep birlikte CHP bayrağını Ataşehir'de dalgalandıracaklarını söyledi. Önümüzdeki dönemde Ataşehir'i genç, dinamik, yeni nesil bir belediye başkanı ve onun kadarolarının yönteceğini ifade eden Adıgüzel, "Aklın, bilimin, teknolojinin, inovasyonun ışığında kentimizi demokratık katılım ve ortak akılla yönetceğiz. Bu kentte yaşayan her insana, her bir canlıya ve her bir insanın ve canlının özgürlüklerine saygı duyacağız. Kimsesizlerin kimsesi olabilen, yoksula, fakire, mazluma sahip çıkan sosyal bir belediyecilik anlayışı söz veriyorum. Benim hayalim, insanlarının mutlu ve özgür olduğu bir Ataşehir. Benim hayalimdeki Ataşehir, ulaşılabilen bir Ataşehir. Yürülebilen, koşulabilen, nefes alınabilen, bisikletle gezilebilen, modern, çevre dostu, engelli dostu bir Ataşehir hayal ediyorum. Ben,im hayalimdeki Ataşehir, kentte yaşayan herkese mutlak fırsat eşitliği veren, kentte yaşayan her çocuğa ve her kadına mutlak fırsat eşitliği veren bir Ataşehir. Benim hayalimdeki Ataşehir'de tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyulacak. Benim hayalimdeki Ataşehir küresel bir marka kent olacak, dünya için bir turizm, sağlık ve finans merkezi olacak. Ve bu değerden Bütün Ataşehirliler hak ettiklerini alacak. Ataşehir'i çocuklar için daha yeşil, gemçler için daha dinamik, yaşlılar için daha yaşanabilir, depreme dayanıklı bir kent yapacağız. Son olarak şunu söylemek isterim ki kimseyi ayırmadan, herkesin sesine kulak veren, ortak akılla herkesin menfaaati için çözüm üreten yeni bir yönetim inşa edeceğiz" açıklamasında bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir