LİVERPOOL MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ

LİVERPOOL  MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Cüneyt Çakır'ın yönetiği karşılaşmada Liverpool, ilk maçta 3-0 kaybettiği Barcelona'yı 4-0 mağlup etti.

EFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Liverpool ile Barcelonakarşı karşıya geldi. Anfield'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Liverpool, 4-0'lık skorla kazandı ve finale yükselen ilk takım oldu.
Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, Divock Origi’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda skorda değişiklik olmayınca Liverpool soyunma odasına 1-0 üstün girdi.
İkinci yarıya da muhteşem başlayan Liverpool oldu. 54. dakikada sağ kanattan gelen ortada topla buluşan Wijnaldum’un yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 2-0’a geldi. Bu golün iki dakika sonrası yine sahneye çıkan Wijnaldum bir kez daha fileleri havalandırarak farkı 3’e çıkardı.
79. dakikada sağ kanattan Trent Alexander-Arnold’ın yerden ortasında ceza sahası içinde Origi’nin şutu filelere gitti ve Liverpool 4-0 öne geçerek final kapısını açtı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca İngiliz ekibi Devler Ligi’nde finale yükseldi.
İlk maçı Camp Nou'da 3-0 kaybeden Liverpool, Muhammed Salah ve Roberto Firmino'dan yoksun çıktığı maçta Barcelonba'yı 4-0 mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst üste finale kalma başarısı gösterdi.
Liverpool’un rakibi, Ajax - Tottenham maçının galibi olacak.
Öte yandan Cüneyt Çakır 90 dakika boyunca sergilediği performansla otoritelerden tam not aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir