KORKUT: ÜLKÜCÜLER GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRMELİ

KORKUT: ÜLKÜCÜLER GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRMELİ
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın çalışma arkadaşı, Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucularından Mehmet Korkut Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katıldı.

BBP kurucularından olup BBP Şişli İlçe Yönetimi ve Başkanlıkları ile İstanbul İl Başkan Vekili, Genel Merkez Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı ve son 6 dönemdir de MKYK üyeliği yapmış olan Mehmet Korkut, MHP’ye katıldı. Korkut’un MHP’ye katılımı dolayısıyla Mecidiyeköy’deki Büyük Sürmeli Otel’de düzenlenen törene MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İstanbul Milletvekilleri, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP Şişli İlçe Başkanı Yavuz Tellioğlu ve 250 civarında partili katıldı. Törende Mehmet Korkut’un rozetini MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan taktı.  Törende konuşan çiçeği burnunda MHP’li Mehmet Korkut, Ülkücü hareketin tek çatı altında toplanmasına katkı sağlamak amacıyla MHP’ye katıldığını söyledi. 
KORKUT: ÜLKÜCÜLER GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRMELİ
Korkut, “Ülkemizin şu anki konjonktüründe Ülkücü hareketin birleşme zorunluluğu vardır. Bu birleşmeye katkı sağlamak, Ülkücüler’i tekrar bir çatı altında görmek ve güçlerimizi birleştirerek ülkemize daha iyi hizmet verebilmek idealinde olduğumuz için MHP’ye katıldım” dedi.  
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın çalışma arkadaşlarından biri olan Korkut, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir