KATILIMCI VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

KATILIMCI VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK
İstanbul'un Anadolu Yakası'nın en büyük ilçelerinden biri olan Maltepe, geleceğini planlıyor.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nın en büyük ilçelerinden biri olan Maltepe, geleceğini planlıyor. İlçedeki sivil toplum kuruluşları (STK), akademisyenler, mahalle muhtarları, bürokratlar biraraya gelerek, Maltepe Belediyesi'nin, Maltepe için ürettiği projeleri masaya yatıracak.
Belediyenin Küçükyalı Evlendirme Dairesi Kubbealtı Salonu'nda 11 Ağustos 2014 Pazartesi günü yapılacak ve gün boyu sürecek "Arama Konferansı"nda sırasıyla; Maltepe’nin değişim gündemi ve mevcut durumu, Maltepe'nin gelecek tasarımı (vizyon, hedefler, ilkeler, gelişme alanları ve stratejiler ile projeler) ele alınacak. Genel değerlendirme ile sona erecek konferansa Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve belediye başkan yardımcıları da katılacak.
KATILIMCI VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK
"Maltepe Belediyesi olarak Maltepe’nin geleceğine yön vermek üzere hazırlamakta olduğumuz Stratejik Plan’ın (2015-2019), katılımcılık, hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkesine dayalı bir anlayışla oluşturulmasına önem veriyoruz" diyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, şunları kaydetti:
"Bu anlayıştan hareketle, Maltepe’nin mevcut durumunu ve geleceğini siz vatandaşlarımızla birlikte değerlendirmek, vizyonunu oluşturmak,  stratejik hedefleri ve buna ulaştıracak projeleri belirlemek üzere geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştiriyoruz. 'Ortak akıl' oluşturmayı amaçlayan katılımlı bir planlama yöntemi olan Arama Konferansı’nda, ilçemizin  geleceğini tasarlamaya gönüllü olanlarla birlikte, idealimizdeki Maltepe’ye ulaştıracak stratejiler ve proje önerileri geliştirileceğiz. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir