KARTAL’DA TASARIM ARAŞTIRMA KATILIM ATÖLYESİ KURACAĞIZ

KARTAL’DA TASARIM ARAŞTIRMA KATILIM ATÖLYESİ KURACAĞIZ
Kartal Karlıktepe’de bulunan Yuvakur Sitesi yönetimi ve çocukları, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Kartal Karlıktepe’de bulunan Yuvakur Sitesi yönetimi ve çocukları, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Site yöneticileri, Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ü 30 Mart yerel seçimlerde göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti. 
Kartal Karlıktepe’de bulunan Yuvakur Sitesi yönetimi ve çocukları, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e makamında ziyarette bulundu. Ziyarette yer alan Yuvakur Sitesi Yönetim Kurulu’ndan Gülçin Aytemur, Elif Akkaya, Aynur Doğan ve Yuvakur Sitesi çocukları, Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ü, 30 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ettiler. 
“ Kartal’da Tasarım Araştırma Katılım Atölyesi Kuracağız”
Kartal Belediye Başkanı Op Dr. Altınok Öz, kendisini ziyarete ve tebrike gelen çocuklarla yakından ilgilenerek onlara, yakın zamanda kurulacak olan ‘Tasarım Araştırma Katılım Projesi TAK’ı maket üzerinde anlattı. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, çocuklara Kartal’da kurulacak olan Tasarım Araştırma Katılım Projesi TAK sayesinde Kartal ile ilgili kent tasarımı, kentsel dönüşüm, mahalle, sokak ve cadde şekillenmesinde yaratıcı fikirlerin bir araya gelebileceği bir atölye sistemi olacağını söyledi. Genç tasarımcıların da katılabileceği TAK’ta fikirlerin tasarıma dönüşeceği bir ortam yaratacaklarını belirtti. Başkan op. Dr. Altınok Öz, “ Kartal’da TAK’ı  yani ‘Tasarım Araştırma Katılım’ projesini hayata geçireceğiz. Burada bir kentin nasıl tasarlanması gerektiğini bu atölyelerde göreceğiz. Tasarım Araştırma Katılım Atölyesi, Kartalla ilgili farklı projeleri ve tasarımları olan herkese açık olacak “dedi. 
“Çocuklar Jimnastik Yapın”
Yuvakur Sitesi’nde yaşayan çocuklala keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Op. Dr. Altınok Öz, onlara spor yapmalarını tavsiye etti. Çocukların özellikle jimnastiğe teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Op. Dr. Altınok Öz, “Çocuklar jimnastikle tanışarak spora başlamalı. Kartal’da Jimnastik Federasyonu’nun salonu var. Yaş gruplarına göre çalışmalar yapılıyor. Jimnastik, çocukların tüm motor gelişimini, kuvvet, çabukluk ve esnekliğini geliştiren bir spor.. Jimnastik yapan çocuk bütün sporları yapar ve başarılı olur” diye konuştu. 
Ziyaretin ilerleyen dakikalarında Başkan Op. Dr. Altınok Öz, farklı boyalarla boyanmış ceviz kabuklarından yapılma kutucukları çocuklara göstererek ceviz kabuklarının içinde yerleştirilen kağıtlardaki yazıları okuttu ve açıklamasını yaptı. 
 Yapılan tebrik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Op. Dr. Altınok Öz, önümüzdeki 5 yıllık dönemde yeni projelerle Kartallılara hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayarak çocuklara ve  Yuvakur Sitesi Yönetimine teşekkür etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir