KAPAN: TÜM ADAY ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM

KAPAN: TÜM ADAY ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM
Maltepe’nin yakından tanıdığı sevilen işadamı ve siyasetçisi Murat Kapan yaklaşan ilçe kongresi için açıklamalarda bulundu.

Maltepe’nin yakından tanıdığı sevilen işadamı ve siyasetçisi Murat Kapan yaklaşan ilçe kongresi için açıklamalarda bulundu.
Maltepe CHP ilçe başkanlığı için yola çıkan tüm adaylara başarılar diledi.
Murat Kapan açıklamasını şu şekilde sürdürdü;
Evet hepimizin bildiği gibi 6 – Aralık günü Maltepe ilçe kongremiz var, öncelikle bu görevi yapacağına inanarak yola çıkan tüm aday arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Biliyoruz ki  ilçe başkanlığını kazanan adayın yükü bu günden sonra daha ağır olacaktır, omuzlarındaki yük ağırdır ve önemlidir.
Kongremizin en demokratik şekilde tamamlanacağına olan inancım tamdır, Delege olan tüm partililerimiz hür iradeleriyle o salonda partiyi daha ileri taşıyacak en doğru adayı başkan ilan edeceklerdir.
Bir önemli konuda başkan olacak arkadaşımızın oluşturacağı ilçe yönetim kuruludur. Gençlerden ve Kadınlardan oluşan kadrolara ağırlık verilmelidir
Seçimde bir kazanan olacak belki ama asla bir kaybeden olmayacak çünkü oradaki tüm adaylar bizim arkadaşlarımız ve yoldaşlarımızdır.
Bu vesile ile Başkan kim olursa olsun Delegelerin tercihiyle artık seçilmiştir ve bize yakışanda Başkanımızın yanında durmaktır.
Kongre akşamı tekrar birlik ve beraberlikle dostça ve arkadaşça el ele vererek, omuz omuza gelerek Maltepe ilçemizde CHP’yi hak ettiği yere taşımalıyız.
Esas olan sadece Maltepe’yle sınırlı kalmayacak olan partili yoldaşlarımızın önce Maltepe’de başlayacak olan bu yükselişimizi, sonra İstanbul’da ve nihayetinde Türkiye’de taçlandırmamızdır.  Amacımız CHP iktidarını Türkiye’de etkin kılmak, bunu başarmak ve sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapabilmektir.
Şimdiden kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını bir kez daha diliyor, tüm adaylara başarılar dileğimi ise yineliyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir