60 ESKİ PENDİK FOTOĞRAFI GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

60 ESKİ PENDİK FOTOĞRAFI  GÖRÜCÜYE ÇIKACAK
Aralık ayında onlarca tiyatro, sinema, sohbet ve seminer programları ile konserler Pendiklilerle buluşacak. Bu ayki etkinlikler arasında “Bir Zamanlar Pendik” konulu fotoğraf sergisi..

Aralık ayında onlarca tiyatro, sinema, sohbet ve seminer programları ile konserler  Pendiklilerle buluşacak. Bu ayki etkinlikler arasında “Bir Zamanlar Pendik” konulu fotoğraf sergisi ile  Abdülhamit  döneminin de bulunduğu toplam 60 eski Pendik fotoğrafı  görücüye çıkacak.
Pendik Belediyesinin kültür-sanat programları aralık ayında da devam ediyor. Yılın son ayında kentin dört bir yanındaki kültür merkezleri yine Pendiklileri ağırlayacak. Tiyatro, sohbet programları, sinema ve seminerlerle dolu geçecek aralık ayında “Bir Zamanlar Pendik” konulu önemli bir fotoğraf sergisi yer alıyor. 14-31 Aralık tarihleri arasıda Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde düzenlenecek sergide Cumhuriyetin kuruluş  dönemlerinin yanı sıra Abdülhamit dönemine ait eski fotoğraflar da bulunacak. Toplam 60 eski Pendik fotoğrafın sergileneceği etkinlik dolayısıyla  içinde 100 eski Pendik fotoğrafının yer aldığı bir de katalog hazırlandı.    
İnci Çayırlı’dan konser
Aralık ayı müzik etkinliklerinde, Hüseyin Süer, Alper Asutay, Vedat Bilir, Osman Erdoğan, Grup Genç/Ezgi Konserleri ve Serdar Tuncer ile Mehmet Doğan’dan “Akif Kalbe Düşünce” isimli şiir dinletisi yer alacak. Türk Sanat Müziğinin ünlü sesi İnci Çayırlı da 25 Aralık’ta Yunus Emre Kültür Merkezi’nde  müzikseverlere unutulmaz bir konser verecek.
Şeb-i Arus Özel Programı
17 Aralık’ta Erdem Özgen’in katılacağı tasavvuf müziği konseri ile Yunus Emre’de Şeb-i Arus Özel Programı gerçekleştirilecek.  
Akran Zorbalığı Sempozyumu 
“23 Aralık Çarşamba günü Akran Zorbalığı ve Bir Çözüm Önerisi Olarak Akran Arabuluculuğu”  konulu sempozyum düzenlenerek  konuyla ilgili sorun ve öneriler masaya yatırılacak. Çocukların yaşıtları tarafından sözlü ve fiziki şiddete maruz kalmasını ele alan sempozyumun adresi ise Yunus Emre Kültür Merkezi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir