İŞVEREN İLE İŞ ARAYANI BİR ARAYA GETİREN ZİRVE

İŞVEREN İLE İŞ ARAYANI BİR ARAYA GETİREN ZİRVE
Türkiye’nin önde gelen kurumları ile iş arayan gençleri bir araya getirmeyi amaçlayan Boğaziçi İstihdam Zirvesi Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Türkiye’nin önde gelen kurumları ile iş arayan gençleri bir araya getirmeyi amaçlayan Boğaziçi İstihdam Zirvesi Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde başladı. Zirvede konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen; ”Gençlerimiz için çok ümit bağladıkları çok heyecanla bekledikleri bir projenin en önemli günlerinden birini yaşıyoruz” dedi.
“İSTİHDAM ZİRVESİ AÇIYORUZ”
Zirveye katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: “ Üsküdar için İstanbul için Türkiye’deki iş arayan gençlerimiz için Üsküdar’da özel bir gün. 6 Aralık 2015 tarihi Üsküdar’da istihdam zirvesi adı altında bir sempozyum bir festivalin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu zirveden öte aslında bir festivaldir. Çünkü gençlerimiz için çok ümit bağladıkları  çok heyecanla bekledikleri bir projenin en önemli günlerinden birini yaşıyoruz. Üniversitelerimiz, iş adamlarımız, ülkemizin önde gelen yöneticileri, üniversitelerimiz ve belediyelerimiz yerel yönetimlerle birlikte bir istihdam zirvesi açıyoruz” dedi.
İŞVEREN İLE İŞ ARAYANI BİR ARAYA GETİREN ZİRVE
İş arayan gençlerimizle, eleman ve işçi arayan önemli şirketlerimiz, holdinglerimiz ve yöneticilerimiz burada 2 gün boyunca bulaşacaklarını dile getiren Başkan Hilmi Türkmen: “Hem kendine uygun elemanları tedarik etme ve bulma imkânı yaşayacaklar. Hem de ülkemizdeki genel anlamdaki işsizlik ile sorunları bilimsel manada masaya yatırma fırsatı bulacaklar. İnşallah buradan çıkacak sonuçlar, sadece Üsküdar, İstanbul ölçeğinde değil tüm Türkiye ölçeğinde dikkate alınacaktır. Buradan geçen verilerle işsizlikle ilgili çare bulma noktasında önemli bir mesafeyi kat etmiş olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir