İSTANBUL’UN YANI BAŞINDAN BİR CENNET BEYLER RESTAURANT GARDEN

İSTANBUL’UN YANI BAŞINDAN BİR CENNET BEYLER RESTAURANT GARDEN
İstanbul’un kargaşasından ve stresinden uzak ama İstanbul’un içinde sessiz bir cennet olan Pendik'in Göçbeyli Mahallesi'nde hizmet veren Beyler Restaurant Garden ; kır düğünleri, nişan, kına, sünnet ve şirket organizasyonlarında misafirlerine muhteşem bir

Gökyüzünün mavisi, yeryüzünün yeşili ile baş başa olacağınız işletmede; Türk ve dünya mutfağının seçkin ürünleri bir arada bulunuyor. Ailece faydalanabileceğiniz işletme; kına, nişan, düğün, doğum günü ve benzeri toplu organizasyonlar için de mükemmel bir mekan PENDİK Göçbeyli Köyü’nde hizmet vermekte olan Beyler Restaurant Garden, eşsiz özelliklerinden dolayı, saraylarla mukayese edilebilecek bir konfora ve ihtişama sahip.
DOĞA İLE BÜTÜNLEŞMİŞ OLAN İŞLETME
Her şeyden önce şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile bütünleşmiş olan işletme; gerek restaurant, gerekse düğün salonu işlevselliği ile; kına, nişan, düğün, balo, sünnet, gala gecesi, mezuniyet gecesi, yöresel geceler, konserler, bayi toplantıları, şirket yemekleri, kahvaltı programları, iftar programları gibi her türlü toplantı ve özel organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek nitelikte.
KAPALI ALANDA 1000, AÇIK ALANDA 1500 KİŞİ 
AĞIRLAYABİLECEK KAPASİTELİ 

Kapalı alanda 1000, açık alanda 1500 kişi ağırlayabilecek kapasiteli işletme, konumu itibari ile kolay ulaşılabilir ve otopark sorunu olmaması dolayısı ile de önemli avantajlar içermekte.
Bahçesinde süs havuzu, şelalesi, akarsu kanalları, çocuk oyun alanları bulunan; gökyüzünün mavisi, yeryüzünün yeşili, temiz havası ile eşsiz bir doğal dekora sahip işletmede; huzur ve keyif adına adeta yok yok.
HİJYENİK ORTAM VE SERVİS KALİTESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Son derece modern dizayn edilmiş, hijyenik ortamı ve servis kalitesiyle dikkat çeken restaurant bölümünde; sabahları yöresel ürünlerle zenginleştirilen serpme kahvaltı, çorbalar, ara sıcaklar, mezeler, A’dan Z’ye kebap çeşitleri, lahmacun ve pide çeşitleri, özel salatalar, tatlı çeşitleri, çocuk menüsü, alkolsüz olmak üzere sıcak ve soğuk içecekler ile Türk ve dünya mutfağının en seçkin ürünleri bir arada bulunmakta. İşletmede yakın noktalara yönelik paket servis hizmeti de verilmekte.
Ailenizle, dostlarınız, iş arkadaşlarınız ile lezzetli – keyifli – sağlıklı zaman geçirmeyi düşündüğünüzde, ya da kalabalık bir organizasyonda davetlilerin her birinin memnun kalmasını hedeflediğinizde; Beyler Restaurant Garden bu dileğinizin gerçekleşmesi için kelimenin tam anlamıyla ‘mükemmel’ bir hizmet alma noktası.
Mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz.
0530 110 12 69
0216 436 12 69
Adres: Göçbeyli Mah Atayurt Cad Hasyurt Sok No:1/B Pendik

untitled-1ffff.gifuntitled-1gg.gifuntitled-1yt.gifuntitled-1f3.gifuntitled-1n.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir