İLGEZDİ: İMAR YETKİSİ BÜYÜKŞEHİR DE

İLGEZDİ: İMAR YETKİSİ BÜYÜKŞEHİR DE
Battal İlgezdi, Ataşehir imar planları ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Kadır Topbaş’la görüştüğünü, Yenisahra ve Barbaros’un imar planlarının İBB Meclisi Aralık gündeminde oylanacağını söyledi

CHP Ataşehir İlçe Kongresindekısa bir konuşma yapan Battal İlgezdi, Ataşehir imar planları ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Kadır Topbaş’la görüştüğünü, Yenisahra ve Barbaros’un imar planlarının İBB Meclisi Aralık gündeminde oylanacağını söyledi.
İLGEZDİ: İMAR YETKİSİ BÜYÜKŞEHİR DE
Ataşehir’in imar sorununa değinen Battal İlgezdi, “Bizim Ataşehir’in İmar Planı ile ilgili hiçbir yetkimiz yok. Bütün yetki Büyükşehir’de… AKP’li kardeşlerimiz, “Ataşehir Belediye Başkanımız bizim palanlarımızı yapmıyor” diyor. Herkes iyi bilir ki plan yetkisi bizde olsaydı; biz Ataşehir’de 30 günde plan yapar verirdik.
“VATANDAŞLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Battal İlgezdi; “Mustafa Kemal ve Aşık Veysel ondan sonra gelecek. İçereneköy ve Küçükbakkalköy’de daha sonra gelecek. Söz verdiler. Yeniçamlıca Mahallesi’nin sorununu çözmek için de ben ve arkadaşlarım birlikte çalışma yapıyoruz. Planları 1 yıl içinde çözmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir