İFTİRA VE ŞANTAJLA SİYASET ÜRETMEYE ÇALIŞIYORLAR

İFTİRA VE ŞANTAJLA SİYASET ÜRETMEYE ÇALIŞIYORLAR
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, diğer AK Partili belediyelerle eş zamanlı , Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla basın toplantısı düzenledi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, diğer AK Partili belediyelerle eş zamanlı , Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla basın toplantısı düzenledi. 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Türk halkının ilk defa kendi iradesiyle Cumhurbaşkanını seçeceğini belirten Başkan Hilmi Türkmen, Üsküdarlıların ise ayrıca, Üsküdarlı Cumhurbaşkanını seçecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı’nın koordinasyonuyla, AK Partili belediyeler ve ilçe başkanlıkları, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ortaklaşa kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.
Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen basın toplantısına, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Meclis üyeleri ile çok sayıda gazeteci katıldı.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI SİNAN AKTAŞ: “ÜSKÜDAR SEÇİME HAZIR”
Açılış konuşmasını yapan ve yoğun katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür eden AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar olarak her yönüyle seçimlere hazır olduklarını belirtti. Aktaş; “Üsküdarlı bir Cumhurbaşkanını seçme noktasında bir sıkıntımız yok. Üsküdar’da en yüksek katılım ve oy oranını sağlamaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki seçim günü akşamı da, sayın Başbakanımız  ilçesine yakışır bir şekilde  seçimleri  tamamlamış olacaktır” dedi.
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN; ''TÜRİYE'NİN HUZURUNU İSTEMEYEN ODAKLAR VAR''
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise konuşmasında, Türkiye’de 91 yılda 62 hükümet değiştiğine dikkat çekerek , “Her 1,5 yılda hükümet değişmiştir. Bu kadar hükümet değişikliğiyle istikrarı yakalamak mümkün değil. Ne yazık ki bunun sıkıntısını birlikte göğüslemek zorunda kaldık. Bu ülkenin kaderini etkileyecek, bu milletin makus  tarihini değiştirecek, Menderes, Erbakan ve Özal gibi siyasi figürler çıktı. Bu dönemlerde  liderlerimize içeriden ve dışarıdan gerçekleştirilen komplolar vardı.  Bu milletin güçlenmesine tahammülü olmayanlar o dönemde de boş durmadılar. Menderesin hazin sonunu biliyoruz. Rahmetli Özal’ın dönemini hatırlıyoruz. Ama Türkiye’nin huzurunu istemeyen odaklar rahat durmadı. İnsanlar bugün dahi rahmetli Erbakan’ın icraatlarını konuşuyorlar. Yani, 90 yılda sadece 3 başbakandan bahsediliyor. “ dedi.
“İFTİRA VE ŞANTAJLA SİYASET ÜRETMEYE ÇALIŞIYORLAR”
Türkiye’nin 2002’den bu yana kat ettiği mesafeyi, bu ülkenin birliğini seven herkes kabul ediyor diyen Başkan Türkmen, “Türkiye belli bir noktalara geldi. 2002 sonrasını hepimiz hatırlıyoruz. Ülke milletinin siyasete bakış açısını hepimiz biliyoruz. 2014 yılında, ekonomide, siyasette, sağlıkta, eğitimde ve diğer tüm alanlarda başarı sağlanmıştır. Terazinin bir tarafına 12 yılını, diğer tarafına 80 yılı koyduğumuzda son 10 yılda yapılanlar daha fazladır. Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımıza , ülkenin demokratikleşme adına ne kadar anlamlı adımlar atıldığını bilmelerine rağmen, devamlı iftira ve şantajla siyaset üretmeye çalışıyorlar. Yapılan yerel ve genel seçimler ile referandumlara bu komplolar damgasını vurmuştur. Yeni çıktığımız 30 Mart seçimlerin öncesini hatırlayın. Montajlar, kasetler, iftiralar yalanlar, dolanlar havada uçuştu. 30 Mart sonrası ne oldu da bu kaset siyaseti kesildi? Ama bu millet bu oyunu çok iyi gördü. Bugün de aynı. Yapılan kamuoyu anketlerinde bu işin ilk turda biteceği yönünde'' dedi. 
Türkiye Cumhuriyeti devletinin ilk defa siyasi tarihinde Cumhurbaşkanını kendi elleriyle seçecek oluşunu hatırlatan Başkan Hilmi Türkmen, “Bu bile başlı başına bir tarihtir. Türkiye Cumhuriyeti geleneğinde böyle bir şey yok. Bırakın tatili, yaylayı, köyü. Hayatınızda ilk defa cumhurbaşkanına oy vereceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamak lazım. Bir de bu fırsatı tanıyan lidere, anlayışa teşekkür etmemiz lazım. 90 yıl sonra bu millete kendi iradesiyle cumhurbaşkanı seçme fırsatı verilmiştir. 10 Ağustos'ta Türkiye çok önemli siyasi eşiği yaşayacaktır. Bu ülkenin, bu milletin kaderini değiştirecek hamleleri yapan bir liderimiz şimdi cumhurbaşkanı adayımızdır” şeklinde konuştu.
“YENİ TÜRKİYE YOLUNDA DEMOKRATİK MÜREFFEH ÖNCÜ ÜLKE”
10 Ağustos’un Türk siyasi tarihinde yeni bir yolculuğun başladığı milat olacağını söyleyen Başkan Hilmi Türkmen, “Sayın Cumhurbaşkanı adayımızın bu yeni Türkiye vizyon demokratik müreffeh ve özgür Türkiye sloganı var. Bu yolculuğa ayrı bir misyon ve hedefle devam edilecek anlamına gelmektedir.  Adayımız, sayın Başbakanımız yüzde 50’nin çok üzerinde oy alacaktır. Milletimiz, bu ülke için taşın üstüne taş koyanı başına baştacı yapmıştır. Türkiye’de böyle bir lider olmamıştır. Milletimizin feraseti de her türlü takdirin üzerindedir. Milletimizin başarı ve huzuru ne kadar özlediğinin göstergesidir. 10 Ağustos  muazzam bir şekilde taçlandırılacaktır. Sonucu herkes az çok kabullenmiş durumdadır. Artık, 'AK Parti’de başbakan, genel başkan kim olur?' tartışması  başlamıştır. Her türlü siyasi kimliğimizi bir tarafa bırakıp Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak böyle bir siyasi liderin etrafında kenetlenmemiz ve bunu  10 Ağustos’ta göstermek zorundayız. İnşallah bu milletimiz de üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Bizim Üsküdar ilçe olarak, Üsküdarlılar olarak bunun da ötesinde ayrı bir zenginliğimiz güzelliğimiz  var. Üsküdarlı olarak daha çok çalışıp  yüksek oy oranıyla kendi adayımızı desteklememiz lazım. İnşallah bu kutlu ve başarı dolu hayat hikayemizle Üsküdar’a yeni bir sayfa açacağız. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımızdan muazzam bir başarı beklemekteyiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir