HEYECANIMIZ MEMLEKET VE MİLLET ADINADIR

HEYECANIMIZ MEMLEKET VE MİLLET ADINADIR
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi...
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın mensuplarının yoğun katılım gerçekleştirdiği toplantıda Başkan Hasan Can, “Heyecanımız Memleket ve Millet adınadır.’’dedi.
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, Ak Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Orçun Şekercioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye Teşkilat Üyeleri, STK’lar, Mahalle Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
BAŞKAN HASAN CAN, “DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ADAYIMIZ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, basın açıklamasında, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Ümraniyelilerin Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiklerini açıkladı. Cumhuriyetin ilanında olan heyecanın aynısının tekerrür ettiğini belirten Başkan Hasan Can, “ Bugün burada ömrü boyunca siyasetin içinde olan bir kardeşiniz olarak, sanki siyasete yeni başlamış bir insan gibi heyecanlıyım. Cumhuriyet ilan edilirken o mecliste bulunan mebuslar nasıl bir heyecan duymuşlardı, onu şimdi hissedebiliyoruz.  Çünkü cumhuriyet demek; halkın kendi kendini yönetimi demektir. Türkiye’de 1950’den buyana halkın idaresi seçimlerle şaibesiz olarak gerçekleşiyor. Bir tek Cumhurbaşkanlığı seçimi milletin iradesi ile oluşturulan meclis tarafından seçiliyordu. Daha önceki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan sancılı dönemleri hepimiz biliyoruz. Yapılan anayasa değişikliği ile Türkiye yeni bir döneme girmiştir. 10 Ağustos ’da yapılacak seçimle Cumhuriyet anlamına kavuşacaktır.
Cumhuriyet 10 Ağustos‘ta tamama ermiş olacak. 10 Ağustos Pazar günü Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilan edildiğinde Türkiye’deki kardeşlerimiz ne kadar sevinirse, Suriye’deki, Mısır’daki, Kosova’daki ve dünyanın dört bir yanındaki Türk kardeşlerimiz de aynı sevinci paylaşacaklar.  Dünyanın dört bir tarafında ecdadımızın ruhunu hisseden bütün 1.5 milyarlık İslam dünyası gözünü Türkiye'ye dikmiştir. Ümidi Türkiye'dir. Heyecanımız memleket ve millet adınadır. On yıl önce hayal bile edemediğimiz Türkiye’yi şimdi gözlerimizle seyrediyoruz. Daha güçlü Türkiye için adayımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye’ye şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
Konuşmasının ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, basın mensuplarının sorularını cevapladı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir