HAMİ HOCANIN ARKASINDAYIZ

HAMİ HOCANIN ARKASINDAYIZ
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti.

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirterek, “Yaşlı ve yıldız değil, başarıya aç 6 önemli futbolcu transfer edeceğiz” dedi.
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Boğaziçi Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hayati Karaca’ya gündem yaratacak özel açıklamalar yaptı. Trabzonspor’un İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Milan’dan transfer ettiği Kevin Constant’ın kulübe en büyük maddi zararı veren oyuncuların başında geldiğini ifade eden Meriç, Gineli milli oyuncunun Trabzonspor’dan 23 trilyon zarara soktuğunu söyledi. 
STEPHAN M’BİA VE İKİNCİ CONSTANT VAKASI 
Geçmiş yönetimlerin yaptığı akıl almaz sözleşmelerin kulübün mali yapısına çok büyük zarar verdiğini ifade eden Meriç, ikinci bir Kevin Constant vakasının Stephane Mbia’da yaşanmamasının başta Başkan Muharrem Usta olmak üzere Trabzonspor yönetiminin çok büyük bir başarısı olduğunu söyledi. Kamerunlu futbolcuyu Çin 1. Lig ekiplerinden Hebei China Fortune’a satarak kulübü çok büyük bir ekonomik külfetten kurtardıkları gibi bu transferden ciddi bir kazanç da sağladıklarını belirten Meriç, mali durumunun düzeltilmesine çok önem verdiklerini ve bu yolda önemli bir mesafe kat ettiklerini söyledi. 
HEDEF 30 BİN KOMBİNE SATMAK
Akyazı Stadı’nın önümüzdeki sezona yetişmesi için çok büyük gayret gösterdiklerini belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, “Trabzonspor önümüzdeki sezon maçlarını Akyazı Stadı’nda oynayacak. Yönetim olarak 41 bin 461 kapasiteli yeni stadımızda 30 bin kombine satma hedefimiz var. Hem localara hem de kombinelere şimdiden ciddi bir talebin olması bizi çok sevindirdi” şeklinde konuştu. 
HAMİ HOCANIN ARKASINDAYIZ
Takımın aldığı kötü sonuçlara rağmen Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın arkasında olduklarını belirten Gençağa Meriç, “Futbolcularımıza da güvenimiz tamdır. Onlar da işin ciddiyetinin farkındalar. Önümüzdeki üç maçı kazanarak takımın düzlüğe çıkaracaklardır” dedi. 
BAŞARIYA AÇ 6 TRANSFER YAPACAĞIZ
Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacaklarını belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, “Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kuruyoruz. Yaşlı veya yıldız değil, başarıya aç 6 futbolcu transfer edeceğiz. Jose Bosingwa, önümüzdeki sezon yardımcı hoca olarak kulübe hizmet vermeye devam edecek. Kendisin çalışma disiplininden ve tecrübesinden bu anlamda da faydalanmak istiyoruz” diye konuştu. 

   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir