GENÇAĞA MERİÇ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

GENÇAĞA MERİÇ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Şehir ve Belediye Dergisi ile Boğaziçi Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hayati Karaca, Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç’e yayın organlarımıza gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Şehir ve Belediye Dergisi ile Boğaziçi Haber Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Hayati Karaca, ve yayın grubumuzun genel kordinatörü Fazlı Meriç ile birlikte Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç’i Mecidiyeköy’deki ofisinde ziyaret etti.

TRABZONSPOR'U KONUŞTULAR

Görüşmede ağırlıklı konuşulan konu Trabzonspor’un gidişatı ve gelecek sezona dair planlar oldu. Çok zor bir dönemde Trabzonspor yönetiminde önemli bir görev üstlenen Gençağa Meriç’e çalışmalarında başarılar dileyen Hayati Karaca, “Trabzonspor gibi büyük bir markanın sizlerin yönetiminde eski parlak günlerine döneceğine yürekten inanıyorum” dedi. Gençağa Meriç de Şehir ve Belediye Dergisi ile Boğaziçi Haber Gazetesi’ni beğeniyle takip ettiğini belirterek, Trabzonspor’u hak ettiği noktaya getirmek için ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyledi. Hayati Karaca ve Fazlı Meriç, sohbet sonunda Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç’e Şehir ve Belediye Dergisi ve Boğaziçi Haber Gazetesi’ne gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 

21basliksiz-3.gif

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir