“GÜVENLİK KAYGISI OLMAYACAK”

“GÜVENLİK KAYGISI OLMAYACAK”
Battal İlgezdi; Kasım ayının ilk toplantısında AK Parti Kadın Kolları üyelerinin, Meclise gelen İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı’yı alkışlanmalarının yarattığı gerginliğe değindi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi;  Kasım ayının ilk toplantısında AK Parti Kadın Kolları üyelerinin, Meclise gelen İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı’yı alkışlamalarının yarattığı gerginliğe değinerek “ İki kez seçim kazandım Konvoyda yapmadım, kimseyi de rahatsız etmedim. Seçimin sonucu ne olursa olsun, Meclis salonu miting yapma alanı değil. Burada hep beraber vatandaşa hizmet için bulunuyorsak birbirimize saygılı davranmak zorundayız” dedi.
“ARKAMDAN KÜFREDENLE GÖRÜŞMEM”
İlgezdi; Başkan Muhtarlarla görüşmüyor diye yapılan eleştiriye de şöyle cevap verdi:  “Bana arkamdan hakaret eden, afişlerimi tekmeleyen kişilerle görüşmem. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğime ben karar veririm.”
“GÜVENLİK KAYGISI OLMAYACAK”
İlgezdi; “Mahallelerde yapılacak olan meclis toplantılarında kimin çalışıp, kimin çalışmadığını vatandaşların görmesi açısından önemlidir. Amacımız mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, meclis üyeleri ile mahalleliyi buluşturmak ve çalışmaları yakından görmelerini sağlamaktır ” şeklinde konuştu.
Mahallelerde yapılacak toplantılarda güvenlik kaygısı olmayacağının altını çizen İlgezdi; Meclis Başkanımız gerekli tedbirleri alacaktır. Ancak aylardır gündemde olan Yenisahra ve Barbaros Mahallelerinin imarının engellendiğini, vatandaşların yerinde görmelerini istendiğini, iş yapanla yapmayanın görülmesinin sağlanacağını, bundan sonra toplantıların her ay farklı mahallede yapılacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir