GENÇLİK SANAT MERKEZİ AÇILDI

GENÇLİK SANAT MERKEZİ AÇILDI
Kadıköy Belediyesi'nin, gençlere Cumhuriyet Bayramı hediyesi olan "Gençlik Sanat Merkezi" açıldı. Gençlik Sanat Merkezi’nde 14 yaş üstü gençler drama ve müzik eğitimi alacak.

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi açıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, eskiden okul olarak kullanılan tarihi binayı satın alarak yenilediklerini hatırlatarak "Gençlik Sanat Merkezi Kadıköylü gençlere Cumhuriyet Bayramı hediyemizdir" dedi. 
14 YAŞ ÜSTÜ GENÇLERE HİZMET VERİYOR
Kadıköy Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Acıbadem Nazifbey Sokak'taki 110 yıllık tarihe sahip Özdemiroğlu Mektebi konağını satın alarak yenilediği binada 14 yaş üstü gençler drama ve müzik eğitimi alacak. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’ni tamamlayacak biçimde hizmet verecek olan Gençlik Sanat Merkezi,  673 metrekare bahçe alanı olan binada hizmet verecek. 4 katlı ve ahşap yapısı korunarak yenilenen binada 6 derslik, 3 etüt odası, 90 izleyici kapasiteli performans salonu, sergi salonu, konferans alanları, kitaplık, müzik ve film arşivi bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir