GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİ HAZIRLIYORUZ

GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİ HAZIRLIYORUZ
AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin gençlerle bir araya gelerek onlardan gelen soruları cevaplıyor ve onlara tavsiyelerde bulunuyor. Başkan Adayı Cin: “Günlük hesaplar içerisinde değiliz. 50 yıllık planlar yaparak gençlerimizin geleceğini hazı

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, “Gençler Soruyor, Başkan Cevaplıyor” Programıyla gençlerle bir araya geliyor. Başkan Adayı Cin, farklı noktalarda gerçekleştirilen programlarda hem gençlerden gelen soruları cevaplıyor hem de gençlerin fikirlerini not alıyor. Kentin eksikliklerini tespit ettiklerini dile getiren Başkan Adayı Cin, çözüm önerileriyle birlikte raporlarının hazır olduğunu belirtti. Başkan Adayı Cin: “Göreve geldiğimizde tespitlerimize hemen başlayacağız. Vizyon projelerimiz belli bir yol almış vaziyette. Bunları da takvimlendirerek tek tek hayata geçireceğiz. Havaalanı çevresinde Teknoloji Üssü, Fuar Alanı, Uluslararası Kongre Merkezi, Türk-Japon Üniversitesi ve Sağlık Teknokenti oluşturacağız. Teknopark zaten orada. Dolayısıyla o bölge tamamen teknoloji üssü olacak. Teknoloji üssüne ticaret üssünü de monte edebilirsek Pendik, bu konuda ciddi bir merkez haline gelecek.” dedi. 
KÜLTÜREL FAALİYETLER DAHA EDEBİ HALE GELECEK
Kentte kültür ve sanat alanında gerçekleştirecekleri projelere değinen AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, kültürel ve sosyal faaliyetleri daha edebi hale getirmek istediklerini söyledi. Başkan Adayı Cin: “Sanatsal faaliyetten ziyade edebi faaliyetlerin daha yoğun olduğu bir kent oluşturmak istiyoruz. Yaşam kalitesi daha yüksek, hizmet kalitesi daha yüksek ve cazibesi daha yüksek bir ilçe inşa etmek istiyoruz. Bunu yaparken de günlük hesaplar içerisinde değiliz. 50 yıllık planlar yaparak gençlerimizin geleceğini hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir