BAHÇELİ'DEN SERT ÇIKTI: YA BEKA, YA BELA!

BAHÇELİ'DEN SERT ÇIKTI: YA BEKA, YA BELA!
Cumhur İttifakı Ankara mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. Ya beka, ya bela diyeceğiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alanı’nda düzenlenen Cumhur İttifakı Ankara mitinginde konuştu. Bahçeli konuşmasında CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "Eski ülkücüymüş, MHP’liymiş. Bunların hepsi masal, hepsi fasa fisodur. Ya ülkücüsündür ya değilsindir. Arası yoktur ortası yoktur" dedi.
Bahçeli 31 Mart seçimleri için beka vurgusu yaparak, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 31 Mart seçimleri cumhurbaşankılığı sisteminin ilk mahalli seçimidir. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz. Yalnızca belediye meclis üyesi belirlemeyeceğiz. Bunların önünde milli bekamızın, Türkiye sevdalıları arasında yapılacak en kritik seçim olacak. Ya bela diyeceğiz, ya beka diyeceğiz. " dedi.
Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle;
Bugün Ankara bir başka güzel. Bugün Ankara bir başka görkemli. 31 Mart’ta yapılacak mahal idareler seçimine 8 gün kala Cumhur İttifakı olarak başkentimizin huzurundayız. Cumhur İttifakı’nın ikinci ortak mitingine milli bir heyecanla katılan her kardeşime, vatandaşıma şükranlarımı sunuyor. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Bozkırın ortasından yükselen, bağrından cumhuriyeti çıkaran Ankara, Türkiye’nin ortak kaderi, ortak kıvancıdır. Ankara iftiharımızdır, irademizin itibar kaynağıdır. Ankara milli bekamızın stratejik beşiğidir. Seymenler kadar inançlıyız, Türkiye kadar kuvvetliyiz. Cumhur kadar haysiyetliyiz, cumhuriyet kadar haşmetliyiz. Biz Türk milletiyiz. Biz Cumhur İttifakıyız.
YA BEKA, YA BELA DİYECEĞİZ
31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 31 Mart seçimleri cumhurbaşankılığı sisteminin ilk mahalli seçimidir. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz. Yalnızca belediye meclis üyesi belirlemeyeceğiz. Bunların önünde milli bekamızın, Ankara'nın tarihsel egemenlik haklarının teyidini yapacağız. İstikrarı temellendirilmiş, toplumsal huzur ve normalleşmesi sağlanmış bir Türkiye'ye geçiş yapacağız. Yerel yönetimleri sizlerin tercihiyle güvenceye kavuşturmuş olacağız. 31 Mart seçimleri yalanla doğru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılacak en kritik seçim olacak. Ya bela diyeceğiz, ya beka diyeceğiz. 
ANKARA TÜRKİYE'NİN ÖZETİDİR
Cumhur ittifakı milli onurun güvenidir. Buna karşılık zillet ittifakı kaostur, komplodur, kargaşadır. Ankara dün zilleti reddetti, cumhuriyetin zirvesine yükseldi. İnancım odur ki, yine başaracak yeniden bir tarih yazacaktır. Cumhur ittifakı olarak buna and içtik. Cumhur ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın Mehmet Özhaseki'dir. MHP, tüm teşkilatlarıyla sayın Özhaseki'nin destekçisidir. Ankara'nın tüm ilçelerinde cumhur ittifakı adayları için elimizden geleni yaptık. Biliniz ki, Ankara Türkiye'nin özetidir, özdeğeridir. Ankara, Türkiye'nin ta kendisidir. Sayın Mehmet Özhaseki Ankara'nın güzide bir evladıdır.
BEKA SORUNU YOK DEMEK MİLLİ MÜCADELEYİ UNUTMAKTIR
Beka sorunu yok demek, milli mücadeleyi unutturmak demektir. Beka sorunu yok demek, Ankara’nın başkent olarak tarih sahnesine çıktığı sürecin kesilmesi demektir. Haç ile hilalin, iman ile küfrün, millet ile zilletin tarihi mücadelesini unutmak demektir.Tehdit açıktır. Karşımızdaki seçenek bellidir. Ya bu topraklar üzerinde yaşayan Türk milleti bir ve bütün tutulacak, ya da acıklı ve kanlı şekilde parçalanacaktır. “31 Mart beka seçimi değil, belediye seçimidir. Beka sorunumuz da yoktur” diyen gafiller bize ne söylemeye çalışıyorlar? Ne anlatacaklar? Hangi bahaneleri ileri sürecekler? “Bilmedik, düşünmedik” mi diyecekler? “Oy peşindeydik, günü kurtarmaya çalışıyorduk” mu diyecekler?
TÜRK MİLLETİ BU İHANETİ ASLA KABUL ETMEZ
Yolu karanlığa çıkan, felaketlere kılavuzluk yapan zillet ittifakı, Mehmetçiğe kurşun sıkan hainlerle, sözde Kürdistan hatırlatması yapan bölücülerle işbirliğini tarihe nasıl anlatacak? Zillet İttifakının ortakları bunun hesabını iki cihanda nasıl verecekler? Türk milleti bunu asla kabul edemez. Ankaralı kardeşim bu ihaneti yemez, yutmaz. Mezhebi, kökeni, yöresi ne olursa olsun hiçbir kardeşim buna razı olmaz.
KILIÇDAROĞLU BU KADAR ALÇALMAYI NASIL BAŞARDIN?
Mert olun, yürekli olun, adam olun, cesaretiniz varsa hangi mihraklarla omuz omuza verdiğiniz gelin Ankaralıya anlatın. Onca alavere dalavereye saptıktan sonra çıkıp da Ankaralı kardeşlerime yalan söylemeyin. Ankaralı kardeşlerim PKK'ya nasıl evet diyecek? Bu reva mıdır, bu hak mıdır, bu Ankaralıya nasıl yapılır? CHP Genel Başkanı henüz YPG'ye terörist diyemedi? YPG, Zeytin Dalı'nda Fırat Kalkanı'nda askerlerimizi şehit eden katil örgüt değil mi? Yeni Zelanda'da bir vandal kardeşlerimizi şehit etti, ne varki CHP Genel Başkanı İslam dünyasından kaynaklanan tiyatrodan bahsetti. Kılıçdaroğlu soruyorum sana, bu kadar alçalmayı nasıl başardın?
YA MHP'LİSİNDİR, YA DEĞİLSİNDİR, GERİSİ FASO FİSO
Biz Türkiye'yi yedi düvele meydan okuyarak inşa ettik. Gezi Parkı'nda denediler şamarı yediler, 6-7 Ekim'de denediler bedelini ödediler, hendek ve çukur açtılar o çukurlara gömüldüler. Zillet ittifakına diyorumki, Ankara'yı ele geçiremeyeceksiniz. Eski MHP'liymiş eski ülkücüymüş. Bunların hepsi faso fiso. Ya MHP'lisindir ya değilsindir. Dün CHP'yi kötülerken, bugün CHP'nin filikasına binen bir şahsiyetin siyasi karakteri olamaycaktır. Ulus'taki ilk meclis, bir yandan ülke savunması için çalışırken, bir yandan da milli birlik için uğraşıyordu. Bize patates soğan edebiyatı yapanlara, 7-8 Ağustos 1921'de yayınlanan emirleri okumalarını öneririm. Türk milleti ekmeğini böldü cepheye gönderdi. 
GELİN BU ŞEREFE SİZ DE DAHİL OLUN
Zillet ne yaparsa yapsın, Cumhur İttifakı karanlığı yırtmak için geliyor. Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım diyen her kardeşime çağrım, gelin Türkiye'nin yükselişi için gelin Cumhur İttifakı'nda buluşalım. İttifakımız, hainlere karşı milli bir ittifaktır. CHP'ye, İP'e oy veren vatandaşlarım, Kürt kökenli vatandaşlarım gelin bu şerefe siz de dahil olun. Türkiye düşmanlarına karşı Cumhur İttifakı diyoruz. Washington'a Brüksel'e karşı Cumhur İttifakı tek başına direnir iddiasındayız. Ankara'ya her zaman inanıyorum, sizlere güveniyorum. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir