FIRTINA YUNUS MALLI İÇİN RESMİ TEKLİFİ YAPTI

FIRTINA YUNUS MALLI İÇİN   RESMİ TEKLİFİ YAPTI
Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olmak isteyen Fırtına'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Almanya’da senelik 2.3 milyon euro kazanan Yunus’un 1.8 milyon Euro civarı bir rakam talep ettiği öğrenildi.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olmak isteyen Trabzonspor’da önemi gelişmeler yaşanıyor..
Sezon başından beri gündemde olan Yunus Mallı ilk kez bordo-mavili renklere bu kadar yakın. Wolfsburg'da hiç süre alamayan ve ayrılmasına izin verilen 28 yaşındaki 10 numaranın bonservis problemi yok..
Ancak istediği ücret, Trabzonspor'a yüksek geliyor. Almanya'da senelik 2.3 milyon euro kazanan Yunus'un 1.8 milyon euro civarı bir rakam talep ettiği öğrenildi..
Karadeniz ekibinde ise tavan ücret 1.5 milyon euro. Onu da Nwakaeme alıyor. Fırtına'nın 1 milyon euro artı performansa dayalı bonuslar içeren bir kontrat teklif ettiği öğrenildi..
Yazın düzenlenecek EURO 2020'de yeniden A Milli Takım kadrosunda olmak isteyen Yunus, talep ettiği ücreti düşürmeye hazırlanıyor..
HEM 10 NUMARA HEM KANAT OYNUYOR
Abdullah Avcı, ekonomik şartların oluşması halinde hem kanat hem de 10 numarada görev yapabilen Yunus'u kadrosunda istiyor..

dc5v6e5xcaecci8.jpg
Trabzonspor, Wolfburg ile ipleri koparmak üzere olan 1.79 boyundaki yıldız için bir süredir dolaylı yollarla görüşme yapmıştı. Ancak önceki gün bordo-mavili takım, oyuncunun menajeriyle direkt iletişime geçerek ilk teması sağladı..
Oyuncunun menajeri İlhan Mallı, Trabzonspor ile görüşme yaptıklarını doğrulayarak, "Şu an bu görüşmeler yeni başladı. Trabzonspor'da oynamak herkese katkı sağlar. Gelişmeleri göreceğiz" diye konuştu. Şartların olgunlaşması halinde bu transferin mutlu sonla bitmesi bekleniyor.. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir