FİKSTÜRÜ ÇEKİM TARİHİ YAKINDA YAPILACAK

FİKSTÜRÜ ÇEKİM TARİHİ YAKINDA YAPILACAK
2016-2017 Sezonu Spor Toto 2 ve 3. Lig'de gruplar belli oldu. TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde bugün yapılan kura çekimine TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ile kulüplerinin temsilcileri katıldı.

2016-2017 Sezonu Spor Toto 2 ve  3. Lig'de gruplar belli oldu. TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde bugün yapılan kura çekimine TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra Spor Toto 2. Lig ile Spor Toto 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.
2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. Spor Toto 3. Lig'de ise müsabakalar 3 grupta oynanacak. Lig 1. Grup'ta 19,  2 ve 3. gruplarda ise 18 takımdan oluşuyor. Spor Toto 2. ve 3. Lig'de sezon fikstürü çekim tarihi daha sonra açıklanacak. 
2. LİG BEYAZ GRUP:
Amed, Anadolu Üsküdar 1908, Büyükçekmece Tepecik, B.B.Erzurumspor, Bucaspor, Karagümrük, Fethiye, Hacettepe, İstanbulspor, Kahramanmaraş, Keçiörengücü, Kocaeli Birlik, Konya Anadolu Selçuk, Nazilli Belediye, Ofspor, Pendik, Sivas Belediye, Zonguldak Kömür.
2. LİG KIRMIZI GRUP:
1461 Trabzon, Aydınspor 1923, BUGSAŞ, Etimesgut Belediye, Eyüp, Gümüşhane, Hatay, İnegöl, Karşıyaka, Kastamonu 1966, Kayseri Erciyes, Kırklareli, Menemen Belediye, MKE Ankaragücü, Niğde Belediye, Sarıyer, Tokat, Tuzla.
3. LİG 1. GRUP:
24 Erzincan, Altay, Ankara Demir, Bayburt Grup Özel İdare, Beylerbeyi, Bursa Nilüfer, Cizre, Çorum Belediye, Erzin Belediye, Gölcük, Kartal, Kızılcabölük, Kocaeli, Kozan Belediye, Kütahya, Manavgat, Sancaktepe Belediye, Tekirdağ, Van Blediye.
3. LİG 2. GRUP:
Batman Petrol, Bodrum Belediyesi, Çatalca, Dardanel, Derince, Dersim, Düzce, Erbaa, Halide Edip Adıvarspor, Kemer 2003, Kırıkhan, Manisa Belediye, Pazar, Silivri, Tire 1922, Türk Metal Kırıkkale, Yeşil Bursa, Yomra.
3. LİG 3. GRUP:
12 Bingöl, Adliye, Afjet Afyon, Bayrampaşa, Bergama Belediye, Darıca Gençlerbirliği, Denizli Belediye, Diyarbekir, Düzyurt, Elaziz Belediye, Maltepe, Muğla, Ordu, Orhangazi, Payas, Sakarya, Sultanbeyli Belediye, Tarsus İdmanyurdu.. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir