ERİM YÜKSEL ‘PTT 1. LİG’E HAZIRIM

ERİM YÜKSEL ‘PTT 1. LİG’E HAZIRIM
2. Lig Beyaz Grup’ta son maçta kümede kalmayı başaran Anadolu Üsküdar 1908’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Erim Yüksel, “Defansif ön liberoda daha özgüvenli oynadığım için performansım da artıyor dedi.

2015-2016 sezonda 2. Lig Beyaz Grup’ta son maçta kümede kalmayı başaran Anadolu Üsküdar 1908’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Erim Yüksel, “Defansif ön liberoda daha özgüvenli oynadığım için performansım da artıyor. Geçen sezon oynadığım 25 maç tecrübe anlamında bana çok şey kattı.

PTT 1. Lig için hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazırım” dedi. 
1994 Sakarya doğumlu ve beş yıl Beşiktaş altyapısında futbol oynadıktan sonra son 2.5 yıldır Anadolu Üsküdar 1908’de top koşturan Erim Yüksel, “Geride bıraktığımız sezonda takım olarak bayağı sıkıntılı bir dönem geçirdik. Son maçta ve son dakikada penaltıdan attığımız golle Menemen Belediyespor’la 1-1 beraber kalıp küme düşmekten kurtulduk. Bu sene 2. Lig’de ilk deneyimimizdi. Biraz kötü geçti ama hem ligde kalmayı başardık hem de çok büyük tecrübe kazandık. Bu sezon 2. Lig’de oynadığım 25 maçta bu lige adapte olmakta sıkıntı çekmedim, ciddi anlamda tecrübe kazandım ve iyi bir performans ortaya koydum diye düşünüyorum. Takım olarak da iyi futbol oynadık ama genç oyunculardan kurulu olduğumuz için bunu sonuca yansıtamadık. İkinci yarı hoca değişikliği oldu ve topladığımız puanlarla takımımızı ligde tuttuk. Defansif ön libero pozisyonunda oynamayı sevdiğim ve bu mevkide öz güvenle oynadığım için performansım da artıyor. Geçen sezon oynadığım 25 maç tecrübe anlamında bana çok şey kattı. PTT 1. Lig için hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazırım” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir