FESTİVAL 27 MART'TA BAŞLIYOR

FESTİVAL 27 MART'TA BAŞLIYOR
Ataşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 7.'si düzenlenen Ataşehir Tiyatro Festivali, 27 Mart - 24 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Ataşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 7.'si düzenlenen Ataşehir Tiyatro Festivali, 27 Mart - 24 Nisan tarihleri arasında yapılacak ve festivalde 16 oyun sahnelenecek. Oyun biletleri ücretsiz olan festivalde, Ataşehir Belediyesi, oyunlara bilet alacak tiyatro severlerden birer okunmuş kitap bağışlamalarını talep ediyor. "Bir kitap, bir bilet" sloganıyla hazırlanan festivalde, tiyatro oyunlarının biletleri birer kitap karşılığında verilecek. Bununla, okunmuş kitaplardan daha fazla kişinin yararlanması hedefleniyor.
Tiyatro Festivalinde bir kişi sadece 2 oyuna bilet alabilecek ve bir oyundan da en fazla 3 bilet alabilecek. Tiyatro severler tek kitap karşılığında 3 bilet alabilirken, biletlerin dağıtımı Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden yapılacak.
Festival boyunca Türk tiyatrosunun önemli isimleri Ataşehir'de oyunlarını sergileyecek. 7. Ataşehir Tiyatro Festivali, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Uygur Tiyatrosu tarafından sahnelenecek Marko Paşa isimli oyun ile açılacak. Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü ve Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda gerçekleşecek tiyatro festivali boyunca, tüm oyunlar saat 20.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir