FENERBAHÇE-MANCHESTER UNİTED: 2-1

FENERBAHÇE-MANCHESTER UNİTED: 2-1
Fenerbahçe, Mourinho yönetiminde sezona 150 milyon euroluk harcamayla giren Pogba'lı, Ibrahimovic'li Manchester United'ı Kadıköy'ün çimlerine gömdü. Güçlü rakibini Moussa Sow ve Jeremain Lens'in jeneriklik golleriyle 2-1 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi'nde 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United'ı harika oynadığı ve müthiş gollerin atıldığı mücadelede 2-1 yenmeyi başardı. Sow attığı röveşata gol, Lens ise hem frikik golü hem de oyunuyla müthiş geceye damga vurdular... 
Jose Mourinho'nun takımında ise Zlatan Ibrahimovic ortamı germek dışında sahada varlık gösteremedi. 
Fenerbahçe, maçın henüz ikinci dakikasında Moussa Sow'un olağanüstü röveşatasıyla Manchester United karşısında 1-0 öne geçti.
Soldan Hasan Ali'nin ortasına Moussa Sow top yere inmeden harika bir röveşatayla müthiş vurdu ve De Gea'yı avlamayı başardı. Sow'dan gerçekten inanılmaz gol...
21'de Manchester United gole çok yaklaştı.Martial şut çekecekmiş gibi yapıp, Rooney'e aktardı... Rooney Volkan'la karşı karşıya kaldığında vuramadan Skrtel araya girdi ve topu kornere yolladı. 
29'da Paul Pogba sakatlandı... Fransız yıldız oyundan çıkarken bir başka dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic oyuna dahil oldu.
33. dakikada Rooney'nin sağdan yaptığı ortaya son anda Volkan Demirel dokundu... Volkan'ın arkasında Zlatan Ibrahimovic bomboştu. 
Zlatan ortalığı gerdi!
39. dakikada Zlatan Ibrahimovic, Simon Kjaer'e çalımı atamayınca Danimarkalı'ya kasti faul yaptı. Bu faulün ardından ortalık karıştı. Kjaer, Zlatan Ibrahimovic'e tepki gösterdi. Ibrahimovic, Kjaer'in boğazını tutarken, Jose Mourinho gerginliği yatıştırmaya çalıştı. 
45+1'de Alper'in sağ kanattan ortasına Sow kafayı vurdu, top farklı derecede auta gitti. 
İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 
Manchester geliyor!
55. dakikada Anthony Martial'n sol kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasına yakın bir bölgede Wayne Rooney'nin kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıktı.
57'de Marcus Rashford'un yerden pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Juan Mata'nın yerden çektiği şut az farkla yandan auta gitti.
LENS'TEN DE MÜTHİŞ GOL: 2-0!
59. dakikada Zlatan Ibrahimovic'in Mehmet Topal'a yaptığı faulün ardından ceza sahası yayının hemen dışından sağ çaprazdan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Jeremain Lens geçti. Lens'in çektiği şut kaleci David De Gea'nın solundan ağlarla buluştu.66'da Volkan Şen çıktı, Emenike oyuna dahil oldu.
68'de Emenike De Gea'yla karşı kaşıya pozisyonda topa vurmakta gecikti ve yüzde yüzlük golü harcadı. 
70'te Emenike bir pozisyonu daha bencilce harcadı.
Nijeryalı'nın ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şutta top kaleci David De Gea'da kaldı.
Emenike'nin yanında Sow bomboştu... Pasını atsa Senegallii De Gea'yla karşı karşıya kalacaktı.
78'de Jeremain Lens,sağ kanattan bindirdi ve  yerden pasını arka direğe hareketlenen Emmanuel Emenike'ye verdi. ancak Emenike bu pasa yetişemedi. Emenike dokunabilse boş kaleye atacaktı.
Rooney affetmedi!
89. dakikada Manchester United, Fenerbahçe karşısında Rooney'nin attığı golle farkı 1'e indirdi.  90+2'de kornerden gelen topa Rooney kafayı vurdu, İsmail Köybaşı çizgiden çıkardı.
Fenerbahçe kalan dakikalarda kalesini gole kapadı ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılmayı başardı.
Grubun diğer maçında Zorya Luhansk sahasında Feyenoord'la 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Fenerbahçe 4. hafta sonunda 7 puanla 2. sıraya yükselirken, Manchester United 6 puanla üçüncü sıraya geriledi. F.Bahçe'ye aynı puana sahip Feyenoord averajla haftayı lider tamamladı.
STAT: Ülker
HAKEMLER: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan)
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Lens, Volkan Şen, Sow
MANCHESTER UNİTED: De Gea, Darmian, Rojo, Blind, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Pogba (Dk. 30 Ibrahimovic), Rashford, Martial, Rooney
GOL: Dk. 2 Sow (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Dk. 12 Schneiderlin,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir