Erhan Erdoğan: Herkesin çok sevinip şaşıracağı bir oy alacağız

Erhan Erdoğan: Herkesin çok sevinip şaşıracağı bir oy alacağız
Yeniden Refah Partisi (YRP) Teşkilatlardan Sorumlu Marmara Bölge Başkanı ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Erhan Erdoğan, Boğaziçi Haber Gazetesi'ne yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Teşkilatlardan Sorumlu Marmara Bölge Başkanı ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Erhan Erdoğan, Boğaziçi Haber Gazetesi'ne yaptığı özel açıklamada yaklaşan yerel seçimler öncesi hedeflerini aktardı. Marmara Bölge Başkanlığı olarak 158 ilçe ve 11 ilde en güçlü adaylarla 31 Mart yerel seçimlerine hazırlandıklarını belirten Erhan Erdoğan, "İnşallah kimsenin tahmin edemeyeceği kadar yüksek bir oyla 31 Mart seçimlerini tamamlamış olacağız. Birçok belediyeyi alıp tekrardan Milli Görüş belediyeciliğini şanlı şerefli milletimize tekrardan yaşatacağız. Ahlaklı belediyeciliğin neler yapabileceğini, nasıl hayırlı işlere imza atacağımızı milletimize inşallah göstermiş olacağız" dedi. 
"AK PARTİ HİÇ HAK ETMEDİĞİMİZ, 
BİZİ ÜZEN TEKLİFLERDE BULUNDU"

AK Parti ile tıkanan ittifak görüşmelerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan YRP Teşkilatlardan Sorumlu Marmara Bölge Başkanı ve MKYK Üyesi Erhan Erdoğan, "Biz hiçbir zaman ittifak yapalım diye bir talepte bulunmadık. AK Parti'nin bu yönde bizden bir talebi oldu. Bunlar zaten bizim kardeşimiz. Beraber yenek yiyip beraber çay içtiğimiz arkadaşlarımız, dostlarımız, büyüklerimiz. Onlarla beraber aynı masada olmak bizler için her hangi bir sorun teşkil etmedi. Ancak son genel seçimlerde almış olduğumuz oy ortadayken bizim hiç hak etmediğimiz, bizi üzen tekliflerde bulunmaları ittifak görüşmelerinin tıkanmasına sebep oldu. Bizim gücümüzü zaten kendilerine gelen anketlerden biliyorlar. Kendi masalarında bulunan anket sonuçlarına göre bize teklifte bulunsalardı ortak bir noktada buluşacağımızdan şüphemiz yoktu. Genel Başkanmız zaten genel serçimlerde Cumhur İttifakı'nın içinde yer aldı. 31 Mart yerel seçimlerinde de böyle bir ittifak olabilirdi lakin bize sundukları teklifler bunu imkansız hale getirdi. Açıkçası bize getirdikleri teklifler partimizin büyüklüğüne yakışmayacak tekliflerdi. O tekliflerle bizimle masaya oturmamaları gerekirdi" şeklinde konuştu.
"HERKESİN ÇOK SEVİNİP ŞAŞIRACAĞI BİR OY ALACAĞIZ"
31 Mart seçimlerinde Türkiye'nin bütün il ve ilçelerinde aday göstereceklerini ifade eden Erhan Erdoğan, "Şu anda genel merkezimizde adaylarla ilgili istişareler devam ediyor. Bütün il ve ilçelerde adaylarımızla inşallah 31 Mart'ı tamamlamış olacağız. Yapmış olduğumuz anket çalışmalarında yaklaşan yerel seçimlerde büyük sürprizler olacağını gördük. Hakikaten bu seçimlerde herkesin çok sevinip şaşıracağı bir oy alacağımızdan en küçük bir şüphemiz yok. Ben şu anda her gün sahada teşkilat çalışması, üye kaydı ve esnaf ziyaretleri yapan bir kardeşinizim. Zamanımın büyük bir kısmını meydanlarda geçiriyorum. Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un da öyle söylendiği gibi büyük oranda oy alacaklarını düşünmüyorum. DEM Parti ve diğer siyasi partilerin de seçime girmesiyle iki tarafın da çok dalgalı oy alacağından şüphem yok. O yüzden şu anda meydanlardaki algı, Yeniden Refah Partisi'ne halkımızın çok büyük bir teveccühünün olduğunu gösteriyor. Zaten Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisiyiz. Bir günde 5 bin üye yaptık. Dolayısıyla seçimlerde Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un süpriz sayılabilecek düzeyde az oy alacağını düşünüyorum. Bu manada Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na sancağını dikebileceğine de inanıyorum" açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir