"DÖRT KUŞAĞA HİTAP EDİYORUZ"

"DÖRT KUŞAĞA HİTAP EDİYORUZ"
Türk müziğinin efsane gruplarından MFÖ, önceki akşam yıllardır dillerden düşmeyen parçalarıyla Açıkhava’da sevenleriyle buluştu.

Türk müziğinin efsane gruplarından MFÖ, önceki akşam yıllardır dillerden düşmeyen parçalarıyla Açıkhava’da sevenleriyle buluştu
 Unutulmaz şarkılarıyla özel bir hayran kitlesine sahip MFÖ önceki akşam Açıkhava’yı inletti! Hayranlarını adeta büyüleyen grup konser boyunca 2 kez ara verdi. Grup sahneye çıktığında hayranlarının coşkusunu ve kalabalığı gören Mazhar Alanson “Şu anda burada 4 kuşağa hitap etmenin coşkusunu yaşıyoruz. Çünkü bizi izlemeye gelenler arasında kendi gözlerimle 0-6 yaş grubunu gördüm ve siz hissedip anlamasanız da çok duygulandım” dedi. Konseri hayranlarının istekleri üzerine bir türlü bitiremeyen MFÖ, İstanbul’da konser vermenin zevkinin bir başka olduğunu söyledi.
‘CEM SAYESINDE İYİLEŞTİM’
MFÖ konser sonrası kulis arkasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Grup üyelerinden geçtiğimiz yıllarda lenf kanserine yakalanan Özkan Uğur, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Pek Yakında filminde yer almaktan gurur duyduğunu, onun ilgisi sayesinde hastalığından kurtulduğunu ve kendini çok iyi hissettiğini belirtti.
Konsere gelenler arasındaki oyuncu Demet Evgar yaz ortasında giymiş olduğu çizmeleriyle dikkat çekerken, MFÖ şarkılarıyla hop oturup hop kalktı.
MFÖ’yi dinlemeye gelenler arasındaki, “Bu sezon hiç konser vermedim ve hep tatil yaptım” diyen Şebnem Ferah’ın bir hayli kilo aldığı gözlerden kaçmadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir