HOLLYWOOD'UN ÜNLÜ AKTÖRÜ ROBİN WİLLİAMS ÖLDÜ

HOLLYWOOD'UN ÜNLÜ AKTÖRÜ ROBİN WİLLİAMS ÖLDÜ
Ölü Ozanlar Derneği ve Can Dostum filmleri ile Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen Oscar ödüllü.

Evinde ölü bulunan Oscar ödüllü sanatçıya intihar şüphesiyle otopsi yapılacak.
Ölü Ozanlar Derneği ve Can Dostum filmleri ile  Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams, Kuzey Kaliforniya'daki evinde ölü bulundu. 
Kaliforniya polisi, ünlü aktörün ölümünde intihar şüphesi üzerinde  dururken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve yarın Williams'a otopsi  yapılacağını açıkladı. 
Can Dostum filmi ile 1997'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında  Oscar kazanan 63 yaşındaki sanatçının 2009 yılında kalp ameliyatı olduğu daha  sonra da birkaç kez depresyon tedavisi gördüğü kaydedildi. 
Polis açıklamasına göre, grafik tasarımcısı eşi Susan Schneider  tarafından en son Sabah saat 10.00 sıralarında görülen Williams'ın, polis  ihbarıyla evine gelen sağlık ekipleri tarafından yerde yatarken bulunduğu,  yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği bildirildi. 
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis Williams'ın otopsisinin  yarın gerçekleşmesinin beklendiğini duyurdu. 
Williams'ın eşi Schneider, yaptığı açıklamada, "Bu sabah, eşimi ve en  iyi arkadaşımı kaybettim. Dünya da en sevilen sanatçı ve güzel insanlarından  birini yitirdi'' dedi. 
En iyi erkek oyuncu dalında 3 kez Oscar'a aday gösterilen ve 1997  yılında oynadığı Can Dostum filmiyle en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alan  Williams, iki kez Emmy, dört kez Altın Küre ve beş kez de Grammy ödülünün sahibi  olmuştu. 
Williams, 1987'de çevirdiği 'Günaydın Vietnam' filmi ile ünlenmişti. 
''Hem güldürdü hem ağlattı'' 
ABD Başkanı Barack Obama da, Williams'ın ölümü üzerine yazılı açıklama  yaparak, Obama ailesi olarak Robin'in ailesi ve dostlarına başsağlığı  dilediklerini belirtti. 
Obama, Robin'in kariyeri boyunca birçok farklı karakteri  canlandırdığını ancak "türünün tek örneği" olduğunu kaydederek ''O bizi hem  güldürdü hem de ağlattı'' dedi. 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir