DİRİLİŞ ERTUĞRUL’DA ŞOK GELİŞME

DİRİLİŞ ERTUĞRUL’DA ŞOK GELİŞME
Diriliş Ertuğrul Dizisinin, 69. bölüm fragmanında izleyicileri büyük bir şok karşıladı! Ertuğrul Bey'in şehit olduğunun gösterildiği

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul'da yine nefes kesen sahneler vardı. Dizi takipçilerinin her çarşamba akşamı TRT1 ekranlarına kitlendiği dizinin 68. bölümünde yaşananlar arasında Saadettin Köpek'in planları, pazarcı Simon'un Ertuğrul Bey'e yönelik suikast planı ve Ural Bey'in kirli oyunları yer aldı. 
Dizinin final sahnesinde ise, Turgut Alp'in ele geçirdiği mektup içine verilen gazla zehirlenen Ertuğrul Bey, Çavdar Obası'nın davet edildiği yemekte kendinden geçerek Ural Bey'e kılıç çekti. Yemektekilerin şaşkın ve çaresiz bakışları arasında kendini kaybeden Ertuğrul Bey'in akibeti ise büyük merak konusu oldu. 
Diriliş Ertuğrul Dizisinin, 69. bölüm fragmanında izleyicileri büyük bir şok karşıladı! Ertuğrul Bey'in şehit olduğunun gösterildiği 69. bölüm fragmanında, bir önceki bölüm olan 68. bölüm final sahnesinin devamı yer alırken Turgut Alp'in kendini suçlaması, diğer alplerin üzüntüleri 69. bölüm fragmanında yer aldı. 

69 .FREKMAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir