DEFANSA LİDER STOPER VİTOR HUGO

DEFANSA LİDER STOPER  VİTOR HUGO
Bordo- mavili takım şehre getirdiği Brezilyalı defans oyuncusu Vitor Hugo'nun, 40 günlük bir operasyon sonucu transferinin tamamlandığı ortaya çıktı.

Trabzonspor'un 40 gün uğraşarak transferini gerçekleştirdiği Brezilyalı stoper Vitor Hugo, Türkiye'ye geldi. Hugo'nun transfer sürecinde ilginç olaylar yaşandı. Sabah'ta yer alan habere göre scout ekibinin önerisiyle oyuncu ve kulübü Palmeiras ile kurulan ilk temastan bordo-mavililer olumlu yanıt alamadı. Ancak 29 yaşındaki Hugo ve ailesi ile teması kesmeyen Trabzonspor bu çabasının karşılığını aldı ve oyuncuyu ikna etti.
MENAJERLER DEVRE DIŞI
Ancak bu sefer Palmeiras'ın istediği bonservis ve menajerler problem oldu. Bunun üzerine Trabzonspor taktik değiştirip, oyuncudan vazgeçtiğini açıkladı. Bordo-mavililerin isteği ile Hugo da Palmerias'a Trabzonspor'a gitmek istediğini iletti. Bu taktikle menajerler de devre dışı bırakıldı ve yaklaşık 40 günlük operasyon sonunda Hugo dün İstanbul aktarmalı Trabzon'a geldi. İmzanın bugün atılması bekleniyor.
TARAFTARA TÜRKÇE MESAJ: BERABERİZ
İstanbul Havaalanı'nda kısa bir açıklama yapan Vitor Hugo, kendisini çok mutlu hissettiğini belirterek, Trabzonspor ile bu sezon önceki sezonlara göre daha iyi bir performans sergilemek istediğini dile getirdi. Hugo, Trabzonsporlu taraftarlara Türkçe seslenirken "Biz beraberiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir