CÜNEYT ARKIN SETLERE GERİ DÖNÜYOR...

CÜNEYT ARKIN SETLERE GERİ DÖNÜYOR...
ATV ekranlarında izleyici karşısına çıktığı günden bu yana çarşamba akşamlarının tartışmasız lideri haline gelen Kuruluş Osman, yeni yayın dönemine bomba gibi girecek.

Senaryosuyla olduğu kadar, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmeyi başaran Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ heyecanlandıran bir paylaşıma imzasını attı.
Yeni sezonda hangi gelişmelerinde yaşanacağı dört gözle beklenirken Mehmet Bozdağ, kadroya dahil olan o efsanevi ismi açıkladı.
Büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran ilk sezonunun ardından ikinci sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren 'Kuruluş Osman'ın kadrosuna efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın katılıyor.
Dizinin yapımcılığının yanı sıra, proje tasarım ve senaryosunu da üstlenen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla efsanevi aktörün 'Kuruluş Osman' kadrosuna katıldığını "Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoş geldin Cüneyt Arkın" sözleriyle açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir