ÇOCUKLARDAN ALTINOK ÖZ’E SEVGİ SELİ

ÇOCUKLARDAN ALTINOK ÖZ’E SEVGİ SELİ
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçe genelinde mahallere yaptığı araştırma ve inceleme gezisinde çocuklarla bir araya geldi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçe genelinde mahallere yaptığı araştırma ve inceleme gezisinde çocuklarla bir araya geldi. İlçe genelinde yaşanabilir bir çevre ve kent oluşturmak için çalışmalara ve projelere yer veren,  çocuklara gösterdiği hassasiyeti ve sevgisi her fırsatta dile getiren ve gösteren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallı Kazım Meydanı’nda çocuklarla buluştu. 
Başkan Altınok Öz’ün bu sevgisi çocuklar tarafından da karşılıksız kalmadı. Parkta oynayan çocuklarla birlikte vakit geçiren ve onlarla sohbet eden Başkan Altınok Öz, çocukların yoğun sevgi gösteriyle karşılandı. Çocukların içten ve samimi duygularına kayıtsız kalmayan Başkan Altınok Öz, çocuklarla sohbet ederek onlarla birlikte parkta vakit geçirdi. Kartal’da çocuklara yönelik birçok projeye imza atan Başkan Altınok Öz, vatandaşlar tarafından da takdir topladı. 
Başkan Altınok Öz, “Çocuklarımız için Kartal’da sosyal ve kültürel alanda birçok ilke imza attık. Çalışmalarımızı ilçede sürdürmeye devam ediyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlara ne kattığımız ve nasıl yetiştirdiğimiz çok önemli. Çocuklarımızı spora teşvik etmek ve desteklemek amacıyla Kartal’da satranç kulübümüz, ücretsiz yelken okulumuz, dağcılık kulübümüz, futbol, voleybol ve güreş gibi bir çok dalda çocuklarımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir