"CHP, MUHALAFET EDİYORMUŞ, BUNDAN BİZE NE?"

"CHP, MUHALAFET EDİYORMUŞ, BUNDAN BİZE NE?"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ne demek ikinci bir kalkışma olacak? Ederi bir dolar olan geri gelecekse, gömülmeye de hazır olmalıdır." dedi.

FETÖ operasyonlarında 32 bin kişinin tutuklandığını, 100 bine yakın kamu çalışanının açığa alındığını, 60 bin kişinin ihraç edildiğini anlatan Bahçeli, suçlu ile suçsuzun birbirine karıştığına yönelik yoğun rahatsızlık ve çağrılara iktidarın kulak vermesi gerektiğini bildirdi.
Henüz hatırlı ve sözü geçen "ByLock" kullanıcılarıyla, kuytularda 1 dolar saklayan suçlularla ilgili bir ifşa ve izahat olmadığına işaret eden Bahçeli, "Devlette en alt düzeyde görev yapan bir memurun suçu görüldüğü an gereği yapılıyor da üste çıkıldıkça, makamlar yükseldikçe niçin bir yavaşlamaya, bir duraksamaya, bir savsaklamaya gerek duyuluyor." dedi. 
"CHP, MUHALAFET EDİYORMUŞ, BUNDAN BİZE NE?"
AK Parti hükümetine terörizm ve teröristlerle mücadelede hep destek verdiklerini, bu desteğin Türkiye'ye yönelik olduğunu vurgulayan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Güya biz AKP'ye bastonluk yapıyormuşuz. Güya biz AKP'nin gözü kapalı arkasında duruyor, hiç sesimizi çıkarmıyor, avukatlığına soyunuyormuşuz. Bu iftiraları atan bre densizler, siz FETÖ'nün kurşun askerliğine talip olurken bir şey olmuyor da bizim Türkiye'yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor?
Türk milleti kan ağlarken, yarının ne getirip ne götüreceğini hiç kimse tahmin edemezken, üstelik tüm terör örgütleri üzerimize üzerimize gelirken, bizim siyasi tartışma ve çekişmenin içinde olmamız kendimizi inkar, milletimize haksızlıktır. CHP eleştiriyor, muhalefet ediyormuş, iyi de bundan bize nedir? Ağıt mı yakalım, dizimizi mi dövelim, yalvar yakar 'aman etmeyin, tutmayın' diye kapısına yüz mü sürelim, bilinsin ki herkes kendi fıtrat ve fikrine uygun davranacaktır."
"TENEŞİR ÖZLEMİ HORTLAMIŞ DEMEKTİR"
Bahçeli, şunları söyledi:
"Diyorlar ki Kasım ayına dikkat edilsin. Yeni bir darbe teşebbüsü olcakmış. Bu iddialar kesinlikle art niyetliliktir. Ne demek ikinci bir kalkışma olacak? Ederi bir dolar olan geri gelecekse, gömülmeye de hazır olmalıdır. Hainler ayaklanırken, biz de oturacak, ağaç kovuğuna mı saklanacağız."
Kim Türkiye'nin aleyhine bir darbe hazırlığı yapıyorsa, bedelini ödemeyi de peşin peşin kabullenmesi gerektiğine işaret eden Devlet Bahçeli, "Rüzgar eken fırtına biçmeye razı olmalıdır. 15 Temmuz'da Türk milletinin direniş ve destanından hala bir şey çıkaramayan varsa, ya aklını kaçırmış, ya da teneşir özlemi hortlamış demektir." ifadelerini kullandı.
Türkiye'yi tehdit etmeye, intikam almaya hiçbir faninin, hiçbir melun ve müptezel emelin nefesinin yetmeyeceğini kaydeden Bahçeli, "Televizyonlarda yapılan ucube yorumlara, korku salan değerlendirmelere son verilmelidir. Hainler tekrar gelecekmiş, darbeciler yine hazırlanıyormuş, eğer böyle olursa, biz de onları bekliyor olacağız. Geldikleri gibi gidemeyeceklerini de şimdiden duyuruyoruz." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir