BEYAZ MARTILAR DOKSANDA YIKILDI

BEYAZ MARTILAR DOKSANDA YIKILDI
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Kastamonuspor’ladeplasmanda karşılaşan Sarıyerspor, rakibine 2-1 yenilerek lige moralsiz başladı.

MAÇTAN NOTLAR
9. dakikada Kastamonuspor 1966'nın köşe atışında Fatih'in ceza sahasına gönderdiği topa Halil kafa vururken defans son anda topu çizgiden çıkardı.
57'nci dakikada Kastamonuspor 1966'nın atağında Cihan, soldan ceza sahasına girdi. Ortadaki Halil'e topu bıraktı. Halil'in çaprazdan uzak köşeye vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.
61. dakikada hızlı gelişen Sarıyer atağında Bertul sağdan ceza sahası içine ortaladı. Arka direkte Yaser'in boş pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-1.
90'ıncı dakikada Kastamonuspor 1966'nın kazandığı köşe atışında ceza sahası içerisinde Yaşar'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-1.Karşılaşma bu sonuçla bitti.
Sarıyer Teknik Direktörü Taner Taşkın
Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Sarıyer Teknik Direktörü Taner Taşkın, karşılaşmanın hakemlerine çıkıştı. Taşkın ‘’ Ne yaparsak yapalım bu hakemler varken, bugün sahadan galibiyetle ayrılamazdık’’ dedi. Taşkın ayrıca “Bugün karşılaşmadan çok hakemler göze batıyorsa, hakemler maçın önüne geçmişler demektir. İki penaltımız ve bir golümüz verilmedi. İkinci gole baktığımız zaman ise bir anda atağımız kesildi, bize dönen atakta da topu ağlarımızda gördük. Hakemler resmen emek hırsızlığı yaptı. Temsilcilerin bu hakem hakkında verdiği raporu merak ediyorum. İki tarafı da resmen biçti. Maçı çok soğuttu. Biz galibiyeti hak eden taraftık, bir deplasman takımının nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık. Genç ve iyi bir takım olduğumuzu bütün herkese gösterdik. Başarılı bir futbol ortaya koyduk. Bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Daha sezonun başındayız ve uzun solukta farkımızı ortaya koyacağız. Kastamonuspor’un emeğini de görmezden gelmeyelim. Onları da tebrik ediyoruz’’ diyerek sözlerine son verdi.

KASTAMONUSPOR:2 SARIYERSPOR:1

Stat: Gazi 
Hakemler: Burak Şeker, Fatih Çeltikci, Cevher Ahen
Kastamonuspor 1966: Bora, Cabir, Yaşar, Cihan (Dk. 90 Muhammet), Hüseyin Bak (Dk. 70 Mehmet), Fatih Selimhan Solmaz, Faruk, Halil, Alaaddin, Murat, Batuhan Er (Dk. 70 Fatih Özçelik)
Sarıyer: Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Mert, Yaser, Emrah, Bertul (Dk. 83 Mikail), Seçkin (Dk. 89 Ensar Enes), Yakup, Fırat Sezer, Hakan, Fahri (Dk. 45 Fatih), Melih 
Goller: Dk. 58 Halil, Dk. 90+1 Yaşar (Kastamonuspor 1966), Dk.62 Yaser (Sarıyer)
Sarı kart: Dk. 30 Mert (Sarıyer)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir