BELEDİYE BAŞKANI ADINA HANGİ YEREL GAZETECİ KİMLERE SÖZ VERİYOR?

BELEDİYE BAŞKANI ADINA HANGİ YEREL GAZETECİ KİMLERE SÖZ VERİYOR?
Gazetecilik; dünyanın en güzel, en heyecanlı, en zor ve en onurlu mesleğidir.Bu mesleği severek ve yürekten isteyerek yapmalısınız. Bu mesleği seçenler, özellikle bireysel çıkarları doğrultusunda değil de toplumun çıkarları doğrultusunda

Gazetecilik; dünyanın en güzel, en heyecanlı, en zor ve en onurlu mesleğidir.
Bu mesleği severek ve yürekten isteyerek yapmalısınız. Bu mesleği seçenler, özellikle bireysel çıkarları doğrultusunda değil de toplumun çıkarları doğrultusunda çalışacaklarını, kamunun hiç susmayan sesi olacaklarını bilmelidirler; çünkü yetkisi çok olan gazeteciliğin sorumluluğu da çoktur. Yukarıda belirttiğim gibi Bu mesleği seçenler, özellikle bireysel çıkarları doğrultusunda değil de toplumun çıkarları doğrultusunda çalışacaklarını, kamunun hiç susmayan sesi olacaklarını bilmelidirler. 
Sözü fazla uzatmadan konuya girelim Ataşehir’de yayın yapan bir gazeteci arkadaşımız, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına bazı yerel gazetecilerle toplantı yapıp sözler veriyormuş. Şimdi buradan sormak istiyorum sevgili meslektaşım sana bu yetkiyi Belediye Başkanımı verdi? Bu verdiğin sözlerden belediye başkanının haberi varmı?  Sayın Battal ilgezdi’nin basın danışmanı yokmu ? bizim bildiğimiz Belediye başkanının bir basın danışmanı var. Belediye başkanı bir konu hakkında açıklama yada yerel gazetecilerin sorunlarını dinleyecekse, çözüm üretecekse, basın danışmanı yolu ile toplantıyı bildirir ve toplantıda Yerel gazetecilerin sorunlarını dinler ve ona göre belirlemiş olduğu yolda destek olur.
Sizin asıl göreviniz Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin basın danışmanı ise bunu lütfen açıklayın bizde bilelim yok gazeteciyim diyorsanız bu toplantıları ve sözleri bırakında Belediye Başkanı versin. Gazetecinin görevi Toplumu yapmış olduğu tarafsız haberlerle bilinçlendirmektir. Belediye başkanı ’adına birilerine söz vermek değildir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir