AYGÜN: "YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

AYGÜN: "YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"
Kentsel dönüşüm kapsamında Pendik başta olmak üzere İstanbul Anadolu yakasında çok önemli projelere imza attı.

Ferman Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Kemal Aygün; ferman park projesin ’de sona geldiklerini ve 2017 Haziran ayında mal sahiplerine evlerini teslim edeceklerini söyledi.
Ferman Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Kemal Aygün gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Pendik’in Çınardere Mahallesi’nde 92 dairelik vizyon bir projenin sonuna geldik. 2017 yılı Haziran ayında inşallah projemizi bitiriyoruz ve aynı bölgede bir başka vizyon projeye daha en kısa zamanda başlayacağız. Tüm konut projelerimizde bizim için esas ve öncelikli olan insan hayatıdır. Ömrünü tamamlamış olan bu eski binaların artık yenilenmesi gerekiyor. Tabi bu eski binalar yenilenirken bunların birçok hissedarları oluyor ve bu hissedarların paylaşım noktasında kendi aralarında sorunları oluyor. Kentsel dönüşümün amacı; bu binaların yıkılarak yenilenmesi, insanların geriye dönük olarak devlete olan borçları ya da kendi aralarındaki borçları vs. bunların hepsinin temizlenerek sıfırdan başlanılmasıdır. Tabi ki bu eski binaların yenilenmesi de tek başına yeterli değildir. Kentsel dönüşüm kapsamında bu binaları yaparken çevredeki altyapıların, yolların da yenilenmesi ve genişletilmesi gerekiyor. 
Pendik Metro İstasyonu’nun açılması Ferman Park’taki daire satışlarınıza olumlu yansıdı 
Pendik Metro İstasyonu’nun açılması, zaten iyi seyreden satışlarımıza ayrı bir ivme kazandırdı. Pendik Metro İstasyonu’nun açıldığı ilk gün Ferman Park’a gelip daire bakan çok oldu. Daha sonraki günlerde ise satışlarımızda çok ciddi artışlar yaşadık. Ferman Park’ın Pendik Metro İstasyonu’na yürüme mesafesinde 3 dakika uzaklıkta olması lokasyon anlamında tabii çok büyük bir avantaj. Bu avantajın projemize olan ilgiyi daha da arttırması aslında beklediğimiz bir gelişmeydi dedi.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir