ATAŞEHİR'DE HALK İLGEZDİ'Yİ İSTİYOR

ATAŞEHİR'DE HALK  İLGEZDİ'Yİ İSTİYOR
Mart 2019 yerel seçimleri için sahaya inen CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Battal İlgezdi'ye destek veren Ataşehirliler, "Ataşehir'i Ataşehir yapan Battal İlgezdi'dir. Başkanımızdan çok memnunuz" diyor.

Sanadalyesi bile olmayan bir belediyesi sıfırdan zirveye taşıyarak Türkiye'nin en önemli ilçelerinden biri haline getiren Ataşehir Belediyesi'nin Kurucu Başkanı Battal İlgezdi, “Bu yola yine birlikte devam etmeye talibim” diyerek Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimler öncesi CHP'den Ataşehir Belediye Başkan adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Yaptığı hizmetler ve ilçesine kazandırdığı sayısısız eserlerlerin yanı sıra halka yakınlığı, sevgiyi ve kardeşliği esas alan herkese eşit hizmete dayalı sosyal belediyecilik anlayışıyla Ataşehirlinin gönlünde taht kuran Battal İlgezdi, yaklaşan yerel seçimler öncesi sahaya inerek çalışmalarını hızlandırdı.
ATAŞEHİRLİ ÇOK MEMNUN 
İki dönemdir yönettiği Ataşehir'de oldukça başarılı bir yerel yönetim örneği ortaya koyarak 
belediye başkanlığının ilk gününden bu yana dil, din ve mezhep ayrımı yapmadan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olan Battal İlgezdi'den Ataşehir halkı çok memnun. Başkan İlgezdi'nin 10 yılda hayata geçirdiği projerlele Ataşehir'i zirveye taşıdığını ifade eden Ataşehirliler, "İyi günde de kötü günde de, hastalıkta da sağlıkta da sürekli yanımızda olan başkanımızdan çok memnunuz. Ataşehir'i Ataşehir yapan Battal İlgezdi'dir. Başkanımıza her zaman desteğimiz tamdır" diyor. 
"HEP BİRLİKTE, YENİDEN"
Vatandaşların sorunlarını çözerek onları daha çağdaş bir kente kavuşturmanın en büyük isteği olduğunu dile getiren Battal İlgezdi ise, "Hayallerimin her yerinde daha güzel bir Ataşehir'i yaratmak yatıyor. İlçemize memleket diyebilmenin mutluluğuyla artık yönümüzü, içinde bulunduğumuz zor günlerden aydınlığa bir kapı; eğitimle, bilimle, inovasyonla, Cumhuriyet'in girişimci ruhuyla Ataşehir'i gençlerin ve tüm ülkenin umudu olma hedefine çevirme vaktidir. Ataşehirlililerin yalnızca oylarını değil, bir kez daha parti gözetmeksizin dostluğunu, sevgisini, birlikte çıktığımız bu yolda bir kez daha beni yalnız bırakmamasını istiyorum. Bu yola yine birlikte devam edeceğiz. En büyük gücü yine birbirimizden bulacağız" şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir