AMAZON'DAKİ İPHONE ŞARJ ALETLERİ SAHTE!

AMAZON'DAKİ İPHONE ŞARJ ALETLERİ SAHTE!
Dünyanın en büyük alışveriş portallarından biri olan Amazon, büyük bir suçlama ile karşı karşıya. Apple'ın açıklamalarına göre Amazon'da satılan iPhone şarj aletlerinin %90'u sahte!

Ucuza satılan sahte şarj aletlerinin telefonların patlamasına veya bataryalarında sorun yaratmasına birçok şahit olmuş ve sahte şarj aleti kullanmamanız için sizlere önerilerde bulunmuştuk. Ancak ucuz etin yahnisi yavan olurlafı bu sefer tersten işledi.
Dünyaca ünlü alışveriş portalı Amazon üzerinde satılan iPhone şarj aletlerinin sahte olduğu ortaya çıktı. Apple'ın söylediğine göre Amazon'da satılan iPhone şarj aletlerinin %90'ı sahte. Apple onaylı olmayan sahte şarj aletleri yüksek fiyatlara satıldığı için tüketicide orijinal hissi uyandırıyor.
İşin aslında Aliexpress gibi Çin menşeli alışveriş sitelerinde 1 dolara satılan şarj aletleri ile Amazon'daki 25-30 dolarlık şarj aletleri aynı klasmanda boy gösteriyormuş.
Eğer orijinal iPhone şarj aleti almak istiyorsanız; Apple Store'dan alabilir veya yakınınızda Apple Store yoksa Apple Store Online mağazadan satın alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir