AMATÖR KULÜPLERE TAM DESTEK

AMATÖR KULÜPLERE TAM DESTEK
Pendik Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 17 amatör spor kulübüne spor malzemeleri ve nakit yardımında bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Karaca: “Pendik Belediyesi her zaman, sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Yapılan bu yardımlarla da tüm Pendikli sporcularımızın da gönlünü fethetmiştir." dedi.
Amatör spor kulüplerine desteklerini sürdüren Pendik Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 17 amatör spor kulübüne spor malzemeleri ve nakit yardımında bulundu. Kurtköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle malzemeler, amatör spor kulübü temsilcilerine teslim edildi. Saygı duruşu ve törenle başlayan törene Pendik Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Öztürk ve Süleyman Pergel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Karaca, Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Eşref Şeneroğlu ve amatör spor kulüp yöneticileri katıldı.
Amatör spor kulüpleri teşekkür etti
Programda açılış konuşmasını yapan Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Kaynarca Spor Kulübü Başkanı Eşref Şeneroğlu desteklerinden dolayı Pendik Belediyesine teşekkürlerini sundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Karaca: "Böyle örnek davranış sergileyip spor kulüplerimize destek veren belediyemize teşekkür ediyorum. Pendik Belediyesi her zaman, sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Yapılan bu yardımlarla da tüm Pendikli sporcularımızın da gönlünü fethetmiştir." dedi. Doğuş Spor Kulübü'nün karate gösterisiyle devam eden program, hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir