ALİ TANRIYAŞÜKÜR :BU OLAY SPORA YAPILAN BİR DARBEDİR

ALİ TANRIYAŞÜKÜR :BU OLAY SPORA YAPILAN BİR DARBEDİR
ASKF Genel Sekreteri ve İdealtepe spor kulübü Başkanlığını yapan M. Ali Tanrıyaşükür Maltepe sahilindeki İdealtepe spor kulübünün sosyal tesislerinin bulunduğu alanın...

ASKF Genel Sekreteri ve İdealtepe spor kulübü Başkanlığını yapan M. Ali Tanrıyaşükür Maltepe sahilindeki İdealtepe spor kulübünün sosyal tesislerinin bulunduğu alanın Rant peşinde koşanların iktidarın gücünü de kullanarak ele geçirdiklerini söyledi.
M. Ali Tanrıyaşükür” Gazetemize yaptığı açıklamada 1984 yılında kurulmuş olan İdealtepe spor kulübü zamanın kartal belediyesi Başkanı tarafından kulübümüze tahsil edilen bu yeri geliştirerek, yüzme havuzlu, üç tane tenis kordu, çimlastik salonu ve restoran olarak kullanabilecek bir tesisleşme imkânı yarattık bu tesislerden elde ettiğimiz gelirlerle bölgemizdeki ilk okullar ’da okuyan adını bile bilmediğimiz çocuklarımıza okul müdürlerinden aldığımız liste ile kendilerine burs vermeyi amaç edinmiştir. 
“TEMEL İŞCAN TARAFINDAN KANDIRILDIK”
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin İdealtepe spor kulübünün Maltepe sahilindeki sosyal tesislerini elinden alarak Temel İşçin adlı bir müteahhitte vermek istediğini söyleyen ASKF Genel Sekreteri ve İdealtepe spor kulübü Başkanlığını yapan M. Ali Tanrıyaşükür” İdealtepe spor kulübü başkanı ve yönetiminin  Maltepe Sahilindeki sosyal tesislerin yenilenmesi için Temel İşçan isimli müteahhit ile anlaşarak kira sözleşmesi imzaladıklarını söyleyen Tanrıyaşükür İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde tadilat ve onarım ruhsatı alınabilmesi için adı geçen şahsa vekaletname verdiğik ihaleye kulübü temsilen katılan şahsın ihaleyi kendi adına aldığını ve bu anlaşıldıktan sonra İstanbul Büyükşehir belediyesinin ihaleyi iptal ederek adı geçen yeri Sosyal tesis yapılması için aylık 1.000 tl bedelle Beltur’a tahsis ettiği,
Daha sonra da tekrar Temel İşcan’a verilmek için çalışmalar yapıldığı iddia eden Ali Tanruyaşükür Kısacası İdealtepe spor kulübü sosyal tesislerinin 
Hülle yoluyla kiralanmasının söz konusu olduğu Temel İşcan tarafından kandırıldıklarını, iyi niyetlerinin Suiistimal edildiğini söyledi.
ALİ TANRIYAŞÜKÜR :BU OLAY SPORA YAPILAN BİR DARBEDİR
Ali Tanrıyaşükür İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Topbaş’ın İdealtepe Spor Kulübü sosyal tesislerini ellerinden alıp bir şahsa verilmesinin spora yapılan bir darbe olduğunu ve Seçim çalışmalarında önce insan diyerek, İstanbul’u sporun başkenti ilan ettiklerini, yapılan uygulama ile verilen sözlerin çeliştiğini vurgulayan Ali Tanrıyaşükür maalesef   önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinde görev yapan Maltepe Belediye meclis üyelerinin de konuya duyarsız kaldıklarını vurguladı  Maltepe Amatör spor kulüplerinin de bu konuda İdealtepe spor kulübüne sahip çıkmadıklarını, yeteri kadar destek olmadıklarını buna da çok üzüldüğünü belirtti. Canım yanıyor içim sızlıyor diyen Ali Tanrıyaşükür İdealtepe spor kulübüne bunu yapanları Allaha havale ediyorum, rabbim onları bildiği gibi yapsın dedi.
Yıllardır Amatör kümede yetiştirici kulüp olarak marka olmuş İdealtepe spor kulübü genel sekreteri Ali Tanrıyaşükür’ün bu serzenişlerinde haklı olduğunu gösteriyor.İstanbul Amatör spor kulüpleri Genel sekreteri olarak tüm Amatör spor kulüplerinin sorunlarının çözümünde yardımcı olmaya çalıştığı ancak kendisinin de yöneticisi olduğu İdealtepe spor kulübünün bu mağduriyeti konusunda çaresiz kaldıklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir