ALİ KILIÇ İLKLERE İMZA ATIYOR

ALİ KILIÇ İLKLERE İMZA ATIYOR
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir ilke daha imza atarak, seçimler öncesi ilçedeki tüm siyasi partilere destek vereceklerini söyledi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir ilke daha imza atarak, seçimler öncesi ilçedeki tüm siyasi partilere destek vereceklerini söyledi.
Maltepe’de geleneksel hale gelen “siyasi parti ilçe başkanları buluşması”, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, yaklaşan yılbaşı dolayısıyla Wonderland Restoran’da verdiği sabah kahvaltısıyla devam etti. Toplantıda bir konuşma yapan Kılıç, “Maltepe’de sevgi, dostluk, barış ve kardeşliğin kurulması adına, yaklaşan seçimler öncesi siyasi partilerimize pankart desteği dâhil, elimizden gelen desteği vereceğiz. Maltepe hoşgörünün simgesi haline gelecek” dedi. 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın “Dayatan değil danışan belediyecilik” anlayışıyla başlattığı ve Türk siyasi dünyasında bir ilk olarak gösterilen buluşmaya Başkan Ali Kılıç başta olmak üzere, Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanı İrfan Durgut, İşçi Partisi Maltepe İlçe Başkanı Süleyman Somer, Demokrat Parti Maltepe İlçe Başkanı Çetin Yılmaz katıldı. 
MALTEPE’YE TÜNEL GELİYOR
Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center’a destek isteyerek konuşmasına başlayan Başkan Kılıç, “Maltepe Meydanı’nı mutlaka düzenleyeceğiz. Maltepe Camisi’nin etrafındaki 35 bin metrekarede yeşil bir alan oluşturmak istiyoruz. Maltepe Belediyesi Sağlık Müdürlüğü’nün oradan tünel başlayacak, Bölge Hastanesi’nin orada sona erecek. Böylelikle trafiği yer altına alacağız. Meydanda yer alan birçok dükkanı, 3 etap halinde, kira bedellerini ödeyerek yıkacağız ve Maltepemizi modern bir meydana kavuşturacağız. Burada ünlü markaların dükkanları da yer alacak, esnaf kazanacak. Ayrıca yeraltın tünelimizde, otoparklar da yer alacak. Yine metro ile Maltepe merkez arasında bağlantı sağlayacak hafif raylı bir sistemi de kuracağız” dedi. 
BELEDİYEDEN PARTİLERE TAM DESTEK
Yaklaşan seçimler öncesi Maltepe’de örgütlü bulunan tüm partilere destek sunacağını da ifade eden Kılıç, “Önümüzde genel seçim var. Ben Maltepe Belediye Başkanı olarak barışın, kardeşliğin ve sevginin gelişmesi adına genel seçimler öncesi, bütçeden pay alamayan partilerimiz için de elimden ne geliyorsa yapacağım. Onlara pankartları asmaları konusunda destek vereceğim. Yine bir ilke imza atarak, her siyasi partimizin yanında duracağız. Özellikle Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) dileyen siyasi partilerimiz etkinliklerini düzenleyebilecek. Eski Maltepe Kent Konseyi’nin olduğu binayı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin kullanımına açacağız. Programlarınızı burada da düzenli olarak yapabileceksiniz. Maltepe’de sevgi, dostluk, barış ve kardeşlik filizlenecek ve ilçemiz hoşgörünün simgesi haline gelecek” şeklinde konuştu.
“NOEL ELEŞTİRİLERİNE CEVABI HALK VERDİ
Kılıç son olarak, Noel Ağacı açılışı nedeniyle gelen eleştirileri de halkın desteğiyle aştığını belirterek, Maltepe’de kimsenin inancından ötürü ötekileştirilmeyeceğini, ayrımcılığa tabi tutulamayacağını, bunu anlayamayan insanları İslamiyet’in özünü de anlamadığını söyledi. Kılıç, daha sonra yaklaşan yılbaşı dolayısıyla, sorunlarını da iletme imkânı bulan siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcilerine hediye takdim etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir