Abdullah Avcı’dan transfer vurgusu ! Eksiğimiz çok

Abdullah Avcı’dan transfer vurgusu ! Eksiğimiz çok
Bordo-mavili takım Trabzonspor’un deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ettiği maç sonrası deneyimli teknik adam Abdullah Avcı önemli açıklamalar bulundu.

Trabzonspor’un deneyimli teknik adamı Abdullah Avcı, galibiyet için oyuncularını tebrik ederken, harika bir yolda harika adımlar attıklarını ifade eden Avcı ; "İnsanlar televizyondan maçları seyrediyor, bu yaşadığımız süreçte insanları oyalayan, dikkatini çeken bu oyuna saygı gösterelim. Günleri karıştırdık, hafta içi maç oynuyoruz, pazar herhalde diyoruz, bakıyoruz çarşamba. Eleştiriler de ona göre olsun.
“ÇOK EKSİĞİMİZ VAR”
Transfer sorusuna yanıt veren 57 yaşındaki teknik adam; "Çok eksiğimiz var. Her mevkiye oyuncu ihtiyacım var ama kulüp için doğru olan neyse o. Senelerdir kulüplerde çok transfer zararı oldu, marka oyuncular geldi. Kolay olmuyor, çalışacağız, en iyisini yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.
“JOAO PEREİRA BİZİMLE ARTIK OLMAYACAK”
Abdullah Avcı, kadro dışı bırakılan Joao Pereira ile yolları ayırdıklarını söyledi; "Pereira'ya gerekli seçenekleri sundum, o başka yolu seçti. Bundan sonra bizimle olmayacak, bunun da böyle bilinmesini isterim. Bundan sonraki süreç yönetimle onun arasında." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir