33 BİN KOMBİNE BİTECEK

33 BİN KOMBİNE BİTECEK
2017-2018 Sezonuna 50. yıl da şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Trabzonspor transfer döneminde eksik mevkilere de nokta transferler yapmak için yoğun caba harcayan Başkan Usta’ya hak etmediği eleştiriler sosyal medya özerinden yapılıyor.

Trabzonspor’da ne zaman doğru ve planlı işler yapılmaya başlansa ne hikmetse birilerinin çok zoruna gidiyor ve nifak tohumları ekmeye başlıyorlar. Sosyal medya üzerinden başkan bilgilendirme masajı gönderiyor ,bir bakıyorsun hakaretin bini bir parça, bu kişiler Trabzonspor sevdalısı olamaz. Trabzonspor başkanlığı her hangi bir başkanlık makamı değildir öncelikle bunu iyi bilmelisiniz. 2 Yıl önce  göreve gelen  Muharrem Usta görevi devraldığında deyim yerindeyse fareler ve kaptan gemiyi çoktan terk etmişti. Yani farelerin terk ettiği gemi batacak olan gemidir. Fareler gemide ki neredeyse en eski çalışanlardır. Bazıları geminin omurgası konurken orada olan farelerin bilmem kaçını nesil torunudur. Onlar geminin en küçük noktasına kadar her yerini bilirler. Gemi neye dayanır? Onlar bilir. Delik nerede açıldı? Onlar bilir. Kaç kuvvette rüzgâra kirişler dayanır? Onlar bilir. Dalgaların şiddetine gemi dayanır mı? Onlar bilir. Dalgaların daha da şiddetlenip geminin dayanamayacağı hale ne zaman gelir? Onlar bilir. Trabzonspor’un en uç noktasını bu fareler çok biliyorlardı ki 50. yıllık tarihi başarılarla dolu takımı milyon Euro’lar borçlandırarak batırdılar ve itibarsızlaştırdılar.  2015 yılında göreve gelen Muharrem Usta ve yönetim kurulu kucaklarında resmen patlayan bomba buldular.  Yaklaşık 2 yılda birçok sıkıntıyı bertaraf eden itibarını kaybetmiş bir takıma yeniden ivme kazandıran ve Şampiyonluk naraları atıldığı şu günlerde yapılan acımasızca eleştiriyi bu yönetim bence hak etmiyor.   Camia olarak birlik olmamız gerekirken maalesef aba altından sopa gösteriliyor ben yoksam başarıda olmasın mantığı Trabzonspor’a ve bu taraftara ihanettir bu ihaneti 33 yıldır yapıyorlar.  Birileri Trabzonspor’u ekmek kapısı olarak görüyorsa burası o yer değil tehditle şantajla Sosyal medya üzerinden algı yaratarak kimseyi sindiremezsiniz kendinize başka kapı bulun sizin döneminiz tarihe gömüldü “ fareler”  
33 BİN KOMBİNE BİTECEK
Transfer dönemi başladı akılcı bir politika izleyen yönetim hem mali tabloyu bozmadan hem de takımın eksik bölgelerine transfer yaparak daha da güçlü bir takım kurmanın çalışmalarını yapıyor. 2- ya da 3 transfer daha gerçekleşmesi için yoğun çalışmaların devam ettiği biliniyor. Buradan bizim taraftara seslenmek istiyorum “  başarı istiyorsak önce kendi üstümüze düşen görevi yerine getirelim”;  her şeyi başkandan istemek olmaz, transfer istiyoruz diyorsunuz hangi para ’ile yapılacak bu transfer “ 1 Tane forma almayacaksın, kombine almayacaksın sonra ben Trabzonspor taraftarıyım böyle taraftarlık olmaz. Size bir örnek vereyim Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, kombine biletlerin 54 bin 934'ünün yenilendiği ve sadece 66 taraftarın bu hakkını kullanmadığı bildirildi. Şimdi biziyiz taraftar bunlar mı? Bu yıl şampiyonluk istiyorsak, Akyazı Medikal parkta 1 tane boş koltuk kalmasın ve üstünüzde farklı renklerle değil ışıl ışıl parlayan 41461 Bordo- Mavi renkler olsun. 
O KUPAYI HASRETLE, ÖZLEMLE BEKLİYOR
81 il var ülkemde ve biri hariç hepsinde şampiyonluğu kutluyor sokaklar. Bizim mahalle bekliyor, bizim sokaklar, bizim uşaklar... O kupayı hasretle, özlemle bekliyor. Rica ederim! sıkılmadık, bıkmadık. Çünkü hasret arttıkça özlem kavuşmalar daha öte olur biliyoruz. 
Sizlere bir sır daha vereyim. Biz, yani bordo mavi yürekler bir gün yeniden şampiyonluğun öyküsünü yazacağız. En ötesini yaşayacağız kavuşmaların. O gün Karadeniz taşacak, toprak bordo kokacak, yağmur mavi yağacak, tulum ağlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir