10 TIR DOLUSU YARDIM MALZEMESİ

10 TIR DOLUSU YARDIM MALZEMESİ
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile başlatılan İstanbul’dan Teröre Karşı "Dostluk Eli,

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile başlatılan İstanbul’dan Teröre Karşı "Dostluk Eli, Yardım Seli" Kampanyası'na, Ümraniye Belediyesi de 1 tır dolusu bin adet gıda kolisi ile destek verdi. 
AK Parti İstanbul Teşkilatı ve İlçe belediyelerinin katkılarıyla ‘Dostluk eli, Yardım Seli’ kampanyası kapsamında hazırlanan 54 TIR dolusu yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenlerine doğru yola çıktı. Maltepe miting alanından yola çıkan yardım TIR'larını uğurlama törenine Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, çok sayıda AK Parti Milletvekili, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ak Parti İlçe Başkanları ve birçok yönetici katıldı. 
Geçtiğimiz günlerde 10 tır dolusu yardım malzemesini Bayırbucak Türkmenlerine gönderen Ümraniye Belediyesi, Maltepe miting meydanında gerçekleştirilen programda AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca başlatılan "Dostluk Eli, Yardım Seli" Kampanyası'na 1 tır dolusu bin adet gıda kolisi ile destek verdi. Tırlar dualarla Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak için uğurlandı. 

wwuntitled-3-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir