10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 78. yıldönümünde Kartal’da düzenlenecek bir dizi etkinlikle anılacak.

Kartal’daki anma programı, 10 Kasım Perşembe saat 08.55’te Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Kartal Belediye Başkanlığı, İlçe Protokolü, Kartal’daki okulların yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve Kartal halkının katılımıyla Kartal Cumhuriyet Alanı Atatürk Anıtı’na çelenk konmasıyla başlayacak. Saat 09.05’te gerçekleştirilecek 2 dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Türk Bayrağının yarıya indirilmesinin ardından, Sabiha Gökçen Mesleki ve Anadolu Lisesi, Zekeriya Güçer İlkokulu-Özel Fen Bilimleri Ortaokulu Müdürlüğünce hazırlanan “Anma Programı” için saat 09.25’te Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ne geçilecek. Müdürlükler tarafından Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde saat 09.30’da başlayacak olan sunumun ardından anma programı sona erecek.  
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile gerçekleştirilecek olan, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü Anma Programı’na tüm halkımız davetlidir. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir