1. AMATÖR LİG GRUP KURA ÇEKİMİ PENDİKTE YAPILDI

1. AMATÖR LİG GRUP KURA ÇEKİMİ PENDİKTE YAPILDI
2014-2015 1.Amatör Ligi kura çekimi Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde çekildi Kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK Başkanı Ali Düşmez..

2014-2015 1.Amatör Ligi kura çekimi Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde çekildi Kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Futbol Federasyonu İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ,Ali Tanrıyaşükür, Kaynarcaspor Kulüp Başkanı Eşref Şeneroğlu Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve çok sayıda kulüp başkanı ve yetkililerinin katılımı ile yapıldı.
DÜŞMEZ ’DEN KENAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Kısa bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK Başkanı Ali Düşmez Öncelikle Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin Bey’e teşekkür ediyorum Amatör spor’a yaptığı hizmetlerden dolayı ''Türkiye'de amatör futbola taraftar ilgisi de son derece fazla. 15-20 bin seyircinin olduğu amatör maçlar da oynanabiliyor. Özellikle ulaşım mesafelerini ve iklim şartlarını baz alarak, adaletli bir dağıtım yaptığımızı düşünüyorum. Amatör futbolu daha da ileriye götürmek için son derece yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu konuya TFF Yönetim Kurulu da büyük destek veriyor. Bu vesileyle, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Düşmez daha sonra Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’e Spora ve futbola verdiği destekle sıkça kendisinden söz ettiren Dr.Salih Şahin katılmış olduğu İstanbul Anadolu yakası 1.amatör lig grup kura çekiminde Türkiye amatör spor kulüpleri konfederasyonu ve  istanbul amatör futbol fedarasyonu ve tarafından yılın başkanı seçildi ve kendisine plaket takdim edildi.
BAŞKAN KENAN ŞAHİN: 100 FUTBOL SAHASINI AÇILACAĞI MÜJDESİNİ VERDİ
Gecenin anısına kısa bir konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Yeni sezon şimdiden tüm spor kulüplerimize hayırlı olmasını temenni etti. Şahin, Spor’a verdiği önemi anlatarak geçtiğimiz yıl 30 tane futbol sahasını amatör kulüplere tahsis ettiğini Önümüzdeki 5 yıl için 100 futbol sahasını daha açılacağı müjdesini verdi.Şahin, Sürekli amatör kulüplerimizle görüşüyoruz dünyaca bir spor olan futbola destek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir