Trabzonspor ‘un yıldızları Pendikspor maçında kulübede

Trabzonspor ‘un yıldızları Pendikspor maçında kulübede
Bordo-Mavili takım yarın deplasmanda İstanbul ekibi Pendikspor’a konuk olacak. Afrika Kupası’dan dönen Paul Onuachu ve Nicolas Pepe Pendikspor maçına kulübede başlamaları bekleniyor. Abdullah Avcı, maçın gidişatına göre yıldızlara forma verecek.

Karadeniz fırtınası Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in  26. Haftasında deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Fırtına, bu maçla birlikte çıkışa geçmek istiyor...
KAZANAN 11’İ BOZMAYACAK
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor karşısında etkili oyunla 2-0 galip gelen 11’i bozmayı düşünmüyor. Pazar günü saat 16.00’da Pendikspor ile deplasmanda oynanacak maçta kaleci Uğurcan, geri dörtlüde Meunier, Denswil, Fernandez ve Eren olacak. Merkezdeki üçlü yine Berat-Mendy-Bardhi şeklinde. Kanatlarda Trezeguet ve Visca, ileri uçta ise Enis Destan forma giyecek. 

nicolas-pepe-paul-onuachu-1.jpg

YILDIZLAR KULÜBEDE OLACAK
Afrika Kupası’dan dönen Paul Onuachu ve Nicolas Pepe, dün takıma katıldı. Fırtına’nın iki hücum kozu, bugünkü taktik antrenmanda da yer alacak. Son anda bir sürpriz yaşanmazsa İstanbul kafilesine dahil edilecek olan Pepe ile Onuachu’nun, uzun süredir takımdan ayrı kaldıkları için Pendikspor maçına kulübede başlamaları bekleniyor. Abdullah Avcı, maçın gidişatına göre yıldızlara forma verecek.
PENDİKSPOR’DA ÖNEMLİ EKSİKLER
Kümede kalma mücadelesi veren ve ara dönemde ses getiren transferler yapan Pendikspor’da, 3 yıldız Trabzonspor’a karşı oynamayacak. Halil Akbunar cezalı. Takımın forvetleri Umut Nayir ile Erencan Yardımcı ise sakat. İstanbul ekibinin tek hücum silahı Thiam olacak. Yeni transferlerden Badou Ndiaye’nin ise Trabzonspor karşılaşmasına pazar günü ilk 11’de başlama ihtimali var.

df.jpg

DEPLASMANDA ÇIKIŞ ZAMANI
Bordo-Mavililer, yarın İstanbul’da Pendikspor’u devirip dış sahadaki kötü seriye son vermek amacında. Karadeniz ekibi sonrasında ligdeki Adana Demir ve kupadaki Başakşehir maçlarına Papara Park’ta çıkacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir