Pendikspor-Anadolu Selçukspor: 2-0

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup' 8. haftasında Pendikspor sahasında konuk ettiği Konya Anadolu Selçukspor'u 2-0 yenmeyi başardı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup' 8. haftasında Pendikspor sahasında konuk ettiği Konya Anadolu Selçukspor'la karşılaştı ligde 6 maçtır mağlup olan kırmızı beyazlılar Konya Anadolu Selçukspor'u  2-0 yenmeyi başardı.
Pendikspor sahasında Konya Anadolu Selçukspor'la karşı karşıya geldi ve haftalar sonra kazanmayı başardı. Karşılaşmanın 31 dakikasında Okan Deniz pendikspor’u 1-0  öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla sonlanırken maçın ikinci yarısının sonlarına doğru Okan Deniz kendisinin ve takımın 2. golü atarak takımına 3 puan kazandırdı. Pendikspor bu sonuçla ligde  hem 3 puanla tanıştı hem de kötü gidişe dur dedi.
ŞABAN YILDIRIM BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI
 Maç sonrası açıklama yapan teknik direktör şaban yıldırım , “Net galibiyetin hem camia hem de takım üzerinde gerçekten çok olumlu motivasyon oluşturacağının farkındaydık. Bu beklentiyle maça çıktık. Topa sahip olduğumuz zamanlarda iyi oynadık. İlk golü attıktan sonra oyunu tutabilseydik daha farklı bir sonuç alabilirdik. İkinci yarıda bizim için zor başladı ama maçın sonlarına doğru golü bulunca skor avantajını da elimize aldık sonrasında maçı tamamladık. Bizim için önemli galibiyetti. " dedi.
BAŞKAN SAMİ BAYRAM ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK
Pendikspor kulüp Başkanı Sami Bayram maç sonrası yaptığı açıklamada şansız şekilde kayıp ettiğimiz maçlar oldu bugün mutlak galip gelmemiz müsabakaydı hafta başından beri bu maçın önemini futbolcu arkadaşlarımıza anlattık. Bu takıma güvendiğimizi söyledik, daha iyi noktaya geleceğini söyledik sadece zamana ihtiyacımız olacağını ve hoşgörü ile karşılanmasını rica ettik. İnşallah daha da iyi olacağız. Oyuncularımızın gerçek performansların ulaştığında daha iyi görüntü vereceğiz bu gün aldığımız galibiyetten dolayı başta teknik heyeti ve futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum dedi. 
Pendikspor: 2 - Konya Anadolu Selçukspor: 0
Stat: Pendik
Hakemler: Yakup Bakır, Eser Eti, Ali Etlikci
Pendikspor: Mehmet, Alişan, Hakan, Hayrullah (Dk. 46 Fatih Şen), Samed (Dk. 65 Samet), Oğuz Yılmaz, Okan Deniz, Kadir (Dk. 79 Umut), Ramiz, Oktay, Fatih Cerlek
Konya Anadolu Selçukspor: Oğuzhan, Can Demir, İsmail, Oğuz Gürbulak (Dk. 46 Okan Derici), Ali, Tufan, Yusuf Onur Arıkan, Ahmet Önay, Aykut, Soner (Dk. 77 Yusuf Duman), Seddar (Dk. 70 Koray)
Goller: Dk. 31 ve 87 Okan Deniz (Pendikspor)
Sarı kartlar: Dk. 24 Oğuz Yılmaz, Dk. 84 Ramiz (Pendikspor), Dk. 90+3 Yusuf Onur Arıkan (Konya Anadolu Selçukspor)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri