GELECEĞİN YILDIZLARI KURTKÖYSPOR FUTBOL OKULUNDA YETİŞİYOR

Akademisyen eğitmenler eşliğinde geleceğin yıldız futbolcuları Kurtköyspor Futbol okulunda yetişiyor.

Alt yapıya büyük önem veren Kurtköyspor futbol kulübü geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmeye devam ediyor. 2004 ve 2014 doğumlu yetenekli sporcular deneyimli alt yapı hocaların eşiliğinde çalıştırılıyor. Eğitimler hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe günleri saat 16. 00 ‘da” hafta sonu Cumartesi ve Pazar sabah 9.30 da” başlayan antrenmanlarla devam ediyor.
KAVAK :  ALTYAPININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI
Kurtköyspor Futbol Okulu alt yapı koordinatörü Fikret Kavak; Boğaziçihaber gazetemize yaptığı açıklamada futbolda alt yapının önemine vurgu yaparak: “Altyapı futbolun ve kulüplerin olmazsa olmazıdır. Amatör ya da profesyonel her kulüp ne şartta ve ekonomik güçte olursa olsun altyapılarına mutlak surette önem vermek zorundadır. İyi bir altyapı organizasyonu kuran takımlar başarılarını uzun yıllar sürdürürken bunu yapmayanlar ne yazık ki başarısızlığa hep mahkûm kalmıştır ve kalmaya devam edecektir” dedi.
“İLK AMACIMIZ ÖNCELİKLE İYİ İNSAN OLMAK”
 Futbol okulunda ilk amaçlarının sporculara öncelikle iyi insan olmaları yönünde eğitim verdiklerini belirten Kavak şöyle devam etti: “Sporcularımıza iyi bir futbolcu olmalarının yolunun önce iyi insan olmaktan geçtiğini öğretiyoruz. Ondan sonra iyi bir futbolcu olmaları konusunda eğitimlerimize devam ediyoruz. 
SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ
En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılması temel hedefimizdir. Kulüplerin alt yapı, ihtiyaçlarına cevap verecek teknik, taktik, kondisyonel futbolcuların yetiştirmesinde ki ilk basamak iyi futbol okullarıdır. Bu bilinçle Kurtköyspor futbol okulu 6-15 yaş arası grupların fizyolojik özelliklerini dikkate alarak tecrübeli hocalarımızın kontrolünde hazırlanmış antrenman programları ile bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Okul öncesi ve okul dönemindeki çocukların oyun ihtiyaçlarının en üst düzeyde olduğu düşünülerek oyun formatında hazırlanmış antrenman programları ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri