Maltepe Tev Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu’nda Sanatla Eğitim iç içe

Maltepe Tev Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu’nda Sanatla Eğitim iç içe
İstanbul Maltepe’de Tev Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu’nda görev yapan 4. Sınıf öğretmeni Tuba Soyyiğit ve “Dostlarla Sanat köprüsü” isimli uluslararası bir e-twinning projesinde yer aldı.

İstanbul Maltepe’de Tev Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu’nda görev yapan 4. Sınıf öğretmeni Tuba Soyyiğit ve öğrencileri “Dostlarla Sanat köprüsü” isimli uluslararası bir e-twinning projesinde yer aldı. Dünyanın farklı yerlerinden 4-13 yaş arasındaki çocuklar bu projede origami,maske gibi el becerilerini geliştiren etkinlikler yapıp doğal malzemeler kullanarak sanat eserleri ürettiler. Farklı milletlerden birçok öğrencinin buluştuğu bu projede, çocuklar hem yaratıcılıklarını geliştirip hem de farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu.

basliksiz-2-kurtarildi.jpg

TUBA SOYYİĞİT : BU PROJEMİZLE ,KÜLTÜRLERİ BİRLEŞTİRDİK
Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu Öğretmeni Tuba Soyyiğit etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi ; “Projelerimizle ,kültür, sanat ve dostluk kavramını birleştirerek topluluklar arasında olumlu bir etki yaratmayı ,öğrencilerimizin birbirlerine karşı daha anlayışlı ve saygılı olmalarını sağlamayı, küresel bir kültür köprüsü kurmayı başardık.

basliksiz-2-kurtarildi-001.jpg

Bu projemizle ,kültürleri birleştiren insanların birbirine daha yakın olmalarını sağlayan bir çerçeve sunarak ,gelecek nesiller arasında güçlü bir bağ kurma hedefimizi gerçekleştirmiş olduk. Sevgili öğrencilerimi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Okul idaremize, velilerimize, basın mensuplarımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir