Avcı'dan iddialı sözler: Şimdi unutun!

Avcı'dan iddialı sözler: Şimdi unutun!
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde çıkışa gecen Bordo-mavili takım Ligde ve kupada 5 maçı da kazanarak bu sezon en fazla 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Avcı’nın öğrencileri taraftarın güvenini tekrar kazanmayı da başardı.

Karadeniz fırtınası Trabzonspor, son maçlarda çıkışa geçti. Ligde ve kupada oynadığı 5 maçı da kazanan Trabzonspor şampiyon olduğu 2021-2022'den bu yana en başarılı serisini yakaladı. Fırtına o sezon bir kez 7'de 7 bir kez de 8'de 8 yapmıştı. 

 


Avcı'dan iddialı sözler: Şimdi unutun! Yeni bir sayfa başlıyor yeniden!
 20. haftada Antalyaspor ile berabere kaldıktan sonra ligde üst üste 4 mağlubiyet yaşayan Bordo-Mavililer, son haftalarda aldıkları galibiyetlerle dikkat çekti. 2’si kupa olmak üzere çıktığı 5 karşılaşmanın 5’inde de galibiyet alan taraf olan Trabzonspor, son 4 maçta gol dahi yemedi.
 Kara bulutların dağıldığı Karadeniz ekibinde teknik direktör Abdullah Avcı camianın ve taraftarın güvenini tekrar kazanmayı başardı.
Üst üste iyi sonuçlar alan Trabzonspor'da sosyal medya hesabından yapılan paylaşım dikkat çekti. Abdullah Avcı'nın takımı motive ettiği anların paylaşıldığı videoda deneyimli çalıştırcının 'Şimdi unutun! Yeni bir sayfa başlıyor yeniden' sözleri dikkat çekti. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir