Zehir tacirlerine darbe!

Zehir tacirlerine darbe!
İstanbul ve Ankara'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda zehir tacirlerine darbe vuruldu. İstanbul'da üç, Ankara'da ise iki kişi gözaltına alındı.

İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirleri, polise yakalanmamak için farklı yolları kullanmalarına rağmen yakayı ele verdi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Samsun'a satış amaçlı yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisini aldı. Narkotik polisi, şüpheliler Ö.E., Ü.Ö. ve Azerbaycan uyruklu A.G. adlı kadınla ilgili teknik ve fiziki takip başlattı.

ilwfe_1630050351_7914.jpg


Operasyon için düğmeye basan narkotik dedektifleri, uyuşturucu tacirlerinin İstanbul'dan Kastamonu ve Sinop üzerinden Samsun'a ulaşmak için yola çıktıklarını tespit etti. Narkotik polisin tarafından takipte olan araç Samsun'un Bafra ilçesi, Osmanbeyli mevkisinde düzenlen operasyonla yakalandı. Araçta bulunan Ö.E. ve O.T. ile birlikte 487,81 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyonun devamında Bafra ilçesindeki bir adrese yapılan operasyonda Ü.Ö. ile Azerbaycan uyruklu A.G. adlı kadın yakalanarak gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Sularla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanan Ö.E.Ü. ve Ö.O.T. ile A.G. adlı kadın "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

mwox0_1630050148_6312.jpg
ANKARA'DA DA DA UYUŞTURUCU OPERASYONU! 
Ankara’da iş yerlerinde yapılan denetimlerde çok sayıda kaçak sigara, kıyılmış tütün ve uyuşturucu madde kullanmak için tasarlanan malzemeler ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 21 iş yerinde denetim yaptı. Denetimlerde 5 iş yerinde toplam 80 bin 600 adet boş makaron, 92 bin adet doldurulmuş sigara, 19 kilogram kıyılmış tütün ve uyuşturucu madde kullanmak için tasarlanan 82 adet bong, 65 adet küre ve 21 adet esrar öğütücü ele geçirildi. 5 şahıs hakkında adli işlem yapılırken, gözaltına alınan S.M. ve O.Ö. isimli şahısların ise adli mercilere sevk edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir